معذب ترین آدم دنیا میخاد بلندترین شب سال و در جوار خانواده شوهر علی الخصوص جاری تیکه بنداز و زن دایی شوهر حرف درآر بگذرونه🫠 و از خدا مرگ زود هنگام خودشو خواستاره🥲
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم یه مدته خیلی رو حرف بقیه حساس شدم و فکر میکنم این ضعفه و میخوام خودمو اصلاح کنم ما ک نمیتونیم دیگران رو عوض کنیم که با شعور باشن باید رو خودمون کار کنیم که بویزو بااعتماد بنفس باشیم
از هزاران یک نفر اهل دل اند .ما بقی تندیسی از آب وگل اند
تا پارسال ک شوهرم خودش نمیومد منو میفرستاد برم خونشون
امسال دیگ منم گفتم نمیرم بسیار خرسندم
لطفا کتابِ خوبِ غیرِ زرد معرفی کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمانهای روانشناسی طور هستم کتابهایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
من دقیقه نودی کنسل کردم نرفتم 😂بجاش رفتم خونه مادرم شوهرمم از دیشب باهام قهره گفت دیگه کاری به کارت ندارم 😂
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️