2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4724 بازدید | 190 پست
متاسفانه اینقدر از اول با وقار و سنگین رفتار کردم که نمیتونم با پسرای فامیل هیچ جوره قاطی شم

این راههای احساسی و اشتباه که بعضی دوستان بهت 

پیشنهاد میدن فقط مسیر اختلاف و جدایی رو 

کوتاهتر می کنه 

راهش این نیست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه خوب بودن خوب نیست 

عزیزم ب قول مشاورم شدی گلیم زیر پا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

ببین تو همه کار داری میکنی،اونم خیالش راحته.

باید هر دفعه کاری کرد که دلت به درد اومد هم عکس‌العمل نشون بدی(نه با داد وفریاد،یه اخم ،یه سنگین بودن)بعدش هم تا یه مدت کم بزاری براش.اینجوری یه کم آدم میشه.

عزیزم اینجوری پیش بره خودتو نابود میکنی 

دیگ اون ذاتش همینه با اعصاب خورد کنی خودت فک کردی میزاره کنار؟

پس بهتره بیخیال بشی و دیگ خودتو اذیت نکنی چون این وسط تو فقط بدبخت میشی شوهرت عین خیالش هم نیس 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

خواهرجان روشت اشتباهه آدم اگه گناه ۱۰۰درصدی هم از کسی ببینه باز نباید به روش بیاره به چند دلیل دلیل ...

کاش کاش 

ولی با عصبانیت با گریه قهر با حرف عادی همه جوره ازش خواستم جواب نگرفتم

کاش از اول به روش نمیوردم

حتی پیش مشاور رفتیم

گف چون خانمت خوش چهره س مرتب در حال مقایسه ی خودش با بقیه س و اگه به کسی نگاه کنی فک میکنه از خودش قشنگتره و حساسیتش بیشتر میشه

بعدم گف خانم دو دستی بچسب به همسرت و باعث نشو زندگیت بپاشه

و همین باعث شد همسرم بیشتر حتی عادت بدشو تکرار کنه

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
عزیزم اینجوری پیش بره خودتو نابود میکنی دیگ اون ذاتش همینه با اعصاب خورد کنی خودت فک کردی میزاره کنا ...

دقیقا همینه دیشب که اومدیم ساعت۱۲ خوابش برد غش کرد 

من تا ۴ونیم صبح فکرم درگیر بود

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
کاش کاش ولی با عصبانیت با گریه قهر با حرف عادی همه جوره ازش خواستم جواب نگرفتمکاش از اول به روش نمیو ...

چن سالتونه 

چهرتو توصیف کن یا عگس بزار عزیزم

برای اهدافم دعاکنید یا انرژی مثبت بفرستین لطفااا  ۱)جوش هام از بین برن ۲) ۱۰ کیلو کم کنم  ۳)عمل چشم بکنم ۴) به نسخه ی مد نظر خودم از نظر شخصیتی خیلی نزدی ک بشم  ۵)نفر سوم کلاسمون بشم امسال

من یه آقا هستمخواهر من این خصوصیت مرده . فقط نگاه میکنه دست خودش نیست. سخت نگیر . این به خصوصیات شما ...

ببخشید اینو میپرسم شما متاهلید؟

اگه همسرتون از هر لحاظ ظاهرش عالی باشه چرا به صورت و نمیدونم چجوری بپرسم به ا.ندام خانمای دیگه نگاه میکنین؟؟

دقیقا همینه دیشب که اومدیم ساعت۱۲ خوابش برد غش کرد من تا ۴ونیم صبح فکرم درگیر بود

خب عزیز من بزار کنار 

ولش کن 

تمرکزت رو بزار رو خودت  

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! جوکر: من لبخند میزنم که دردامو پنهان کنم و آرزومه یه روز یکی بیاد نگام کنه و بفهمه همه چی دروغه 🙂 ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

ویژگی هایی که نوشتی هیچکدوم موثر نیست ( یعنی هستا ولی ۳۰ درصد ؛ ۷۰ درصد بقیه برمیگرده به اسم طرفین ) 

♦️♦️♦️♦️ اگر حرف اول یا سوم یا پنجمِ اسمِ شناسنامه ایِ مردی با حرف اول یا سوم یا پنجمِ اسمِ شناسنامه ایِ مادرش مشترک باشد = آن مرد چندان سازگاری با همسرش ندارد ( ممکن است ۲ بار ازدواج کند ؛؛؛؛؛ ممکن است ۲ یا چند زنه شود  اگر زن دوم به بعد هم نگیرد ممکن است در حال خیانت با زنان و دختران باشد ) مثلاً علی نام مادرش مریم ، حسین زاده ی لعیا و ... ؛؛؛؛ ( لازم به ذکره گچپژ حذفه حساب نیست مثلاً اسم مردی سعید است اسم مادرش پروین پ را برداریم میشه روین حروف سوم مشترکه یعنی حرف ی ) = حرف اول با اول ، سوم با سوم ، پنجم با پنجم 

در زنان اگر حرف دوم یا چهارم یا ششمِ اسمِ شناسنامه ایِ زنی با حرف دوم یا چهارم یا ششمِ اسمِ شناسنامه ایِ مادرش مشترک باشد = آن زن چندان با همسرش سازگاری ندارد ( اما خیانت نمیکنه ؛؛؛؛ شایدم بکنه معلوم نیست ) 

***************&&&&&&&&*************** 

یا 

♦️♦️♦️♦️ کیفیت زندگی زن و مرد ( بدون نام مادرانشان ) محاسبه ی ابن سینا : 

من یه آقا هستمخواهر من این خصوصیت مرده . فقط نگاه میکنه دست خودش نیست. سخت نگیر . این به خصوصیات شما ...

داداش سلام منم مردم کی گفته این خصوصیت مرده؟؟؟؟

چرا هم چین چیزیووو میگی شاید تو هم مث ایشون هسی ولی لطفا نگو هنه مردها همینن

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤