2777
2789
عنوان

من یه زن همممه چی تموم ولی دلخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 4608 بازدید | 190 پست
وای خدا میفهمم چی میگیمن از همه ی زنها بیزار شدماز همجنس خودم بدم میاد میفهمی چی میگم؟

اره بخدا درکت میکنم. من زودتر از اون دنبال زنا میگشتم که ببینم ایا خوشگلن یا نه ایا جذابن یا نه اگه یه کم توو چشم بودن میگفتم هیچی دیگه اعصاب خوردی شروع شد. بعد سعی میکردم حواسشو مشغول خودم کنم فایده نداشت. یه شب که توی یه مجلس بزرگ بودیم دختره بانمکی جلومون بود . گفتم سوژه امشب جور شد. به قدددریییییی زل زد و سیخ سیخ نگاش کرد داشتم منفجر میشدم بلند شدم گفتم من رفتم خواستی بیا نخواستی ب درک. عزیزم خودشم خیلیی خوب میدونه ک هیزه. 

جالبیش اینه ماهم بخوایم همچین تیپی بزنیم بهمون گیر میدن

همسرم خیییلی حساسه 

برای مهمونی یذره شومیزم تنگ بود اجازه نداد بپوشم گفت عوضش کن

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۹۰ درصد درست میگی ولی بزار راحت بگم ازینکه همسرم زل بزنه به چهره ی جاریمبه وسط سینه ای که بازه و به ...

نگاهش شاید نگاه نفرته اصلا 

کسی دوسداره زن داداشش با این تیمو استایل ببینه اخه

ببین اینایی ک میگن همه اینجورن حتی پدرت برو بپرس ازش ک نگا میکنن دارن چرند تحویلت میدن 

خودشون اینجورین فک میکنن همه این مدلین 

غریبه بود ازت قبول میکردم ولی با این حال ک گفتی تا بحال خیانتی ندیدی ازش امکان نداره اینقد بی ذات باشه ک ب زن داداشش نظر داشه باشه 

جاری شمام اگ پوشش اونه ینی شوهرش باید بگه اینحور پوشیده ک نخ بده ب همه؟؟؟؟؟

برداشت تو از نگاه همسرت باعث بدی حال توعه درحالی ک واقعا شاید چیزی نباشه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

اره بخدا درکت میکنم. من زودتر از اون دنبال زنا میگشتم که ببینم ایا خوشگلن یا نه ایا جذابن یا نه اگه ...

وای چقد شبیه به منی

من هرجا میرم نگاه میکنم ببینم خودم بهترم یا خانمای جمع و اگه یه درصد هم‌سطح خودم باشن دیگه زهرمارم شده همه چی 

دشمن افغانی ام🫡دشمنه ۸۹ درصدی!! ۱۰ درصد باقی اونایی هستن که واقعا قدر شناس ایرانیان و تلاش میکنن برگردن کشورشون💖 اون یه درصدم الکی زدم خاص باشه🤪
منظور من کل مردا نیست ولی بیشتر بیشتر نگاه میکنن.

عزیز دل داداش با احترام کامل ب شما 

اینی ک میگید اصلا درست نبس و مضحکه

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

از چله حق شناس غافل نباش

هیچوقت تو برطرف کردن نیازاش کم نذار 

میدونم کم نمیذاری و کاملا حواست هست ولی اینو بدون بعضی مردا نیازشون به نسبت بالاتر و طبعشون گرمتره سیر سیرش کن

به قیافه نیست به اخلاقه. شوهرت باید حس اقتدار کنه تا تو بشی تنها زن زندگیش. سرش منت نذار بهش محبت کن.

البته اینا درصورتیه که ذاتش درست باشه اگه ذاتش خراب باشه هیچکاری ازت برنمیاد.

کاربری هشتم. نی نی یار یواش‌تر بترکوون🤕🥴 مرسی اَه😏
نگاهش شاید نگاه نفرته اصلا کسی دوسداره زن داداشش با این تیمو استایل ببینه اخهببین اینایی ک میگن همه ...

جاریم برای همه مراسما تا اهنگ میزارن میاد وسط و همه دورش جمع میشن و میرقصه همسرشم اول دست میزنه بعد همراهیش میکنه خییلی بد لباس میپوشه 

توی فامیل همسرم من بشدت روی جاری حساسم

اما در کل بیرونم میریم چشماش مرتب میچرخه

وای چقد شبیه به منیمن هرجا میرم نگاه میکنم ببینم خودم بهترم یا خانمای جمع و اگه یه درصد هم‌سطح خودم ...

جدی باش در این مورد عزیزم‌. شما ک دوست نیستین راحت جدا شی تموم بشه بره‌. فکر و خیال صورت قشنگتو پژمرده میکنه. توی این مورد مشاوره زوج ب درد نمیخوره شوهرت باید تنها بره عقدشو درمان کنه شما هم باید بری روی اعتماد ب نفس و اسیبی ک دیدی کار کنی