2777
2789
عنوان

چه شب یلدای مزخرفی دارم من

| مشاهده متن کامل بحث + 886 بازدید | 49 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگ مردای دیک ک دست بزن دارن ۲۴ ساعت کتک میزنن؟؟؟ وااااای خداااال نوشته وقتی عصبانی شه میزنه 😑

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
آخه یعنی زندگیمو ول کنم دوباره برگردم خونه مامانم؟ من یه شهر خیلی کوچیک زندگی میکنم

اگه شرایط طلاق نداری ، حداقل بچه نیار 😐خیلی شوهرت خوبه و زندگیت پر از عشق و محبته ک میخوای بچه ام بیاری 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بعنوان کسی که بهترین زندگی رو داشتم وتو ناز ونعمت بزرگ شدم بهترین همسرو دارم همه حسرت زندگیمو میخوردن حتی اگر تصمیم به بچه نداشتنم میگرفتم باهام راه میومد همسرم 

اما اشتباه غلط کردم تصمیم اشتباه گرفتم زود باردارشدم یه بارداری پرخطر دوقلویی یه بارداری که بچه های نارس به دنیا اوردم حالم بده یه بچم الان توخونست یکی توبیمارستان زیردستگاه منم بخیه هام باز حالم داغونخ دلخوشی ندارم خاک توسرم کاش این تصمیمو نمیگرفتم من حتی نمیتونم مادری کنم از خدا خواستم برام حفظشون کنه اما الان میگم اگر قرار بزرگ شن زجربکشن هردوشونو توآغوشت ببر نزار وابسته ترازاین شم حالم بده ظلم کردم به خودم به شوهرم به این دوتا بچه

عقل نداشته خودت چی میگه !! از ادمی که معتاده و رفیق باز و دست بزن داره باید بچه دار شد یا نه !!!همین الان خودت باید ازون خونه فرار کنی نه اینکه یکیو به بدبختی هات اضافه کنی ..اهههه ..

چند سالته؟ من 3 سال و خورده ای هست ازدواج کردم آخه

۲۵سالم امشبم سالگرد ازدواجمونه 

پارسال چقدر خوش بودم امسال چه حالیم نگاه بچم میکنم ک توخونست دلم میسوزه براش دلم توفکراون یکی بچم زیردستگاه چرابچه دارشدم چرا به همه ظلم کردم کاش هیچوقت بچه دارنمیشدم شایدم افسردگی بعدزایمان گرفتم