2777
2789
عنوان

برا یلدا چکارا کردید❓بیایید عکسای یلدایی ما ❣️

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 93 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به ،واقعا زیبا وباسلیقه هستید 😍خیلی خوشحال میشم وقتی هم وطنای عزیزوشاد میبینم ،ان شاالله همیشه فقط بخندید😍😍😀😀🌺🌺🌺🌺

همسرم سکته مغزی خفیف کرده ،دوهفته پیش ،باید رعایت کنیم سفره نچیدم ولی فیلم کمدی دانلود کردیم ، الانم برای مدرسه فردا همه خوابن 

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

به به ،واقعا زیبا وباسلیقه هستید 😍خیلی خوشحال میشم وقتی هم وطنای عزیزوشاد میبینم ،ان شاالله همیشه ف ...

ای جانم چقد انرژیتون زیبا و قشنگه

همیشه به سلامتی و دل خوش عزیزم

انشالا همیشه سلامت و دل خوشی داشته باشید😍❣️

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

ای جانم چقد انرژیتون زیبا و قشنگههمیشه به سلامتی و دل خوش عزیزمانشالا همیشه سلامت و دل خوشی داشته با ...

قربونت عزیزم 😀😘😘🌺🌺🌺

حضرت امام صادق ع فرموند: فَاءنَ تارِکَ الصلاهِ کافر ، همانا که تارک نماز کافر است .💐

ای جاننمممم خدا حفظشون کنه😍❣️

ممنونم 

نوه هام هستن 😍

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
عه خداروشکر نوه هاتون اومدن

نه پیشم نیستن  عکسشونو فرستادن 

متاسفانه تنهام 😢

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔