2777
2789
عنوان

آبروم رفت فسنجونم شبیه مرداب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 88 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه خود رب انارم شیرینه یه کم شکر لازم داره نه زیاد

من اصلا بلد نیستم فسنجون درست کنم 

فقط یادم اومد شکر رو که کارامل میکنی رنگش تیره میشه گفتم‌شاید شکری رو که میخوای به خورش اضافه کنی کارامل کنی باعث بشه رنگ خورش تیره تر بشه 

اساتید فسنجون نظر بدید لطفا اگه رنگش تیره نشه شکر رو کرامل کنیم بریزیم‌توش بد میشه ؟ باعث نمیشه رنگش ...

فسنجون حتما باید باشعله کم مدت زمان بیشتر پخته بشه رب انار و یه کم گوجه آخرای پخت اضاف کنی رنگش قشنگ میشه 

من کلا شیرین دوست ندارم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
نه تازه جوش اومده هنوز ده دقیقه هم نیست

وای خدا😁ینی الان توقع داشتی روغن بندازه و خوش رنگ بشه

برو خاهرمن زمان بده قشنگ بجوشه آبش کم سه نیم وجب روغن میفته خاطرت جمع فقط اگ میخوای تیره شه رب انار باید بیشتر بزنی همین

اومدی تا جوش اومده گزاشتی عکسشو هرکی یه چیزی میگه بهت حالت گرفته میشه برو به کارای دیگت برس

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40