2777
2789
عنوان

آبروم رفت فسنجونم شبیه مرداب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 88 پست
باشه ولی مطمعنم فجیع ترین ابروریزی تاریخ خواهد بود😂

یکم دیگه ادامه بدی میام دم‌ خونتون 🤧😠

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درست میشه؟بنظرت دو ساعت دیگه بیام رب انار و رب گوجه یکم تفت بدم بریزم توش؟

رب گوجه نریز همون رب انار کافیه یکم که موند رو گاز و قل زد رب انارتو بریز درشم ببند بزار جا بیفته انقدرم سوال نکن

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

اساتید فسنجون نظر بدید لطفا اگه رنگش تیره نشه شکر رو کرامل کنیم بریزیم‌توش بد میشه ؟ باعث نمیشه رنگش ...

بلههههههه بد میشه رب رنگش و تیره میکنه 

تورو خدا با فسنجون اینکارها رو نکنید حیفه حیف😁😁

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بلههههههه بد میشه رب رنگش و تیره میکنه تورو خدا با فسنجون اینکارها رو نکنید حیفه حیف😁😁

من اصلا تا حالا نه فسنجون خوردم نه درست کردم فکر نکنم‌تا خر عمر هم درست کنم 

گفتم‌شاید کارامل کردن شکر باعث تیره تر شدن رنگش بشه 

من اصلا تا حالا نه فسنجون خوردم نه درست کردم فکر نکنم‌تا خر عمر هم درست کنم گفتم‌شاید کارامل کردن شک ...

اااا چه حیف درست کن لذتش و ببر ولی دستور و تغییر نده 😍😍😂

اااا چه حیف درست کن لذتش و ببر ولی دستور و تغییر نده 😍😍😂

اخه هیچ کس دوست نداره  حیفه این همه زحمت بکشی و مواد مصرف کنی اخر هم کسی لب نزنه 

نوش جان هر کی که دوست داره از خوردن این خورش کنار خانواده اش حسابی لذت ببره