2777
2789
عنوان

شب یلدای من 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست
والا نمیدونم ،عزیزم انشالا سلامت باشن پیش دیابت فقط رژیم رعایت کنه چیزی نمیشه حتی امکان بهتر شدنشم ز ...

ایشالا ....برام دعا کن

فقط 6 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الهی🥺 بچه ات پیشته تورو خدا هیچوقت دعوتش نکن عقده های زندگیتو مةل مامان من سر بچهات خالی نکن

هرگز ....من خودم بدترین بلارو مادرم سرم اورد با بدگویی از بابام متنفرم کرد از زندگی ....

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعوت خونه مادر عزیزم مادرا هم حتما مشکل دارهبرو بیرون یکم خرت وپرت بخر و بیار دور هم بخورید و بازی ک ...

خوشبحتالت  ایشالا خیلی خیلیی بهتون خوش بگذره و خاطره ی قشنگی براتون بمونه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

همه چی داریم خونه بهتریناشو 

مامان من کلا عادت داره به دعوا راه انداختن🙃

من که هشت،نه ساله ازدواج کردم همیشه چه مناسبت باشه چه نباشه تنهامشوهرم تایم کاری که سرکاره که هیچو ...

ههی من که تو خونه بابامم همینم خداکنه حداقل ازدواج کردم شوهرم یه جور دیگه باشه

مال من حالا یه زبون داره مارو از لونه میکشه بیرون بچه هامونو خیلی دوست داره راهم میره به من میگه دوس ...

گریه کن خالی شی 

باهاش صحبت کن. پیش خودش گریه کن که بدونه حالت خوب نیس

هرگز ....من خودم بدترین بلارو مادرم سرم اورد با بدگویی از بابام متنفرم کرد از زندگی ....

مثل مامان من 

انقد بد بابامو جلو ماها گفت خواهرکوچیکم از بابام متنفره 

منم دیگه مثل قبنا دوسش ندارم 

شوهرم اهل ناز کشیدم نیست،اهل بیرون بردن زن و بچه،،تفریح ،مسافرت نیست

فقط خودش و ننه  بابا  خواهر و برادرش  اونا راضی باشن

راسش دلم خیلی گرفته ولی صبوری میکنم

مردم دو دستن از هر دودسته دوری کنید  😏⁦✌️⁩
شوهرم اهل ناز کشیدم نیست،اهل بیرون بردن زن و بچه،،تفریح ،مسافرت نیستفقط خودش و ننه بابا خواهر و بر ...

😂 یکی نیس به اینا بگه اونی که برات میمونه زنته 

مثل بابای منه تقریبا

مثل مامان من انقد بد بابامو جلو ماها گفت خواهرکوچیکم از بابام متنفره منم دیگه مثل قبنا دوسش ندارم

دقیقا میدونی چی جالبه من بابام واقعا منو دوس داره ولی اینقد مامان بدگوییشو کرد ک من ازش متنفرم از انور من واقعا عاشق مادرمک ولی اون از من بیزاره ....یعنی عالم و ادمو ب من ترجیح میده....تازه تک بچم ...تنهام ....هیچ کسو ندارم ولی حاضر نیست یبار منو دلداری بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوشبحتالت ایشالا خیلی خیلیی بهتون خوش بگذره و خاطره ی قشنگی براتون بمونه ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️همه چی داریم ...

عزیزم همه خونه ها یدونه از این مدل آدمها دارع شوهر خودمم همینه تازه شب تولدم هم هست ولی انگار نه انگار 

پس پاشو خودت برا خودتون لحظه های خوب بسازید 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
دقیقا میدونی چی جالبه من بابام واقعا منو دوس داره ولی اینقد مامان بدگوییشو کرد ک من ازش متنفرم از ان ...

سعی کن همه چیو نشنیده بگیری و بکشی طرف بابات اگه تک بچه ای پس تک دختر باباتی و معلومه چقدر دوست داره