2777
2789

ببینید منم ب چشم زخم معتقدم ولی نه که دیگه ادم خودشو از مردم قایم کنه بنظرم ادم ایت الکرسی اینا بخونت تاخدا نخادچشم نمیخوره ولی شوهرم وقتی مهمون میخاد بیاد خونمون شیرینی نمیخره میگه شیزینی بخرم چشم میخوریم یا مثلا هراتفاقی که میفته ب مردم تهمت میزنه ک فلانی چشم زده. یا مثلا تو بارداریام اصن مهمونی نمیریم که شکم منو چشم نزنن واقعا درک نمیکنم فازشو.  بش میگم بچه ک ب دنیااومد چی اونو چطور میخای قایم کنی تو شکم من چشم بخوره ب دنیا بیاد که واویلاس

بگو ساکت شو خسیس

آریایی🦁      از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی وقفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد 👑🏴‍☠️                                                       لینک ناشناسم  🪐    https://abzarek.ir/service-p/msg/2013993

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی چشم نظر بگیر بگو این برطرفش میکنه مث اینه طرف میگه زهر هست اینم پادزهرش 😉🧿حداقل تو فکرش اروم بشه گیر نده ....ی وقتایی ادم چشم میخوره ولی این دیگ حساسیت زیاده....یا میخاد خرجی نکنه جایی نره این بهونس یا شکاکه