2777
2789

(حالا نمیگم تا حالا من هیچ اشتباهی نکردم راجب قضاوت و.. ولی دیگه سعی می کنم اینطور نباشم )

وقتی مطمئن نیستیم یک درصد احتمال بدیم که شاید قضیه چیز دیگه ای باشه

بگیم ، خدا می دونه

اینکه فورا قضاوت کنید تهمت بزنید بخواید آبرو ببرید و بگید قطعا اینطوره حتما کارماشو پس می دید

البته باید حواسمون به رفتارمون باشه که سوءتفاهم نشه

شما خودتون سعی کنید درست رفتار کنید و به کسی آسیب نزنید و بچه هاتونو درست تربیت کنید اگه هم دوستی ، کسی خواست اینطور بشه یا بود ازش اجازه بگیرید و راهنماییش کنید به راه راست هدایتش کنید و سعی کنید آبروشو نبرید ، هر کی هم اینطوره قطعا کارماشو پس میده

درآخر بعضی آدما می خوان بگن ما خوبیم بقیه بدن اینکارها بده که مثلا خودشونو خوب نشون بدن یا چون خودشون اینطورن فکر می کنن بقیه هم قطعا اینطورن یا میخوان زندگی دیگران رو خراب کنن

بله درسته فقط چرا تاپیکاتونو شماره گذاری میکنید

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه اینکه واسه کسی اگه نیاز بود بگم فلان شماره رو بخونه

بسیار عالی

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن