2777
2789

سلام من خودم ۱۷ سالمه خواهرم ۲۱ سالشه اتاقمون باهم یکیه دیگه واقعا دارم روانی میشم از دستش یک سره داره با دوست پسرش دعوا میکنه یکسرهههه شب و روزم نداره یهو نصفه شب از صدای گریه خانوم از خواب بیدار میشم یا حتی تابستونا که صبحا تنها بودیم رسمااا عربدهههه میزد بعد در مواقعی هم که تلفن حرف نمیزد منو از اتاق بیرون می‌کنه میگه میخوام آهنگ گوش بدم حالا منم وسط این همه بدبختی کنکور دارم باید بشینم درس بخونم 

یه اتاقمونو کردیم کتابخونه زمانی که خواهرم کنکور داشت رو میزی که اونجا بود درس میخوند حالا الان بابام اونجا با کامپیوتر کار میکنه من نمیتونم برم اونجا واسه همین مامانم یخ میز واسه من گرفته بود که گردنم موقع درس خوندن قطع نشه ولی خب هیج فایده ای نداره پنج شنبه جمعه ها که تایم طلایی برای درس خوندن خواهرم میاد خونه حالا امروز اومده با مامانم دعوا کرده که این میز منه منم میز میخوام  این جور چرتو پرتا آخه اصلا هم درس نمیخونه الان از بعد این دعواها من از اتاق اومدم بیرون خانم فقط لب‌تاپشو گذاشته رو میز یه سره رو تختش دراز کشیده

یه مدت داشتم فکر میکردم برم کتابخونه ولی مسئله اینکه من نمیتونم تو کتابخونه درس بخونم باید با صدای بلند نکات حفظی رو بخونم الان فصل امتحانات نمیدونم چه غلطی کنم  

اینم بگم که خواهرم یه آدم خیلی عصبیه اصلا نمیشه یک کلمه باهاس حرف زد سریع دعوا میکنه همشم داد میزنه واسه همین نه من نه مامان بابام جرئت نداریم بهش حرف بزنیم جون با داد زدن به خواستش میرسه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تقصیر مامان باباته که گذاشتن خواهرت اینجوری بشه که با داد زدن به هرچی میخواد برسه

یه دوبار بذار هرچقدر می‌تونه داد بزنه و اهمیت نده

اصلا تظاهر کن نمی‌شنوی

آخر خودش خفه میشه

چقدر پروعه اخه

یه انباری چیزی ندارید؟هرچقدر کوچولو باشه هم‌مهم نیست. باید بری تو همون اتاقی که کردین کتابخونه. بابات بره بیرون یا با پدرت کنار بیا هر دو اونجا باشین. 

کاربری دست دو نفره .بعضی تاپیک ها برای دوستمه که لغو کاربری شده .

برای اینکه مشکلت حل بشه باید به پدرت بگی که کاملا با رفتار جدی با این خواهر ببخشید سلیطه ت رفتار کنه بعدم بهش رو دادید ک پررو شده دیگه ، 

I'm just tired         آقایون تاپیک من اصلا نیاین و ریپلای نکنید⛔⛔⛔
خب شما بهش رو دادین دیگه دو بار سرش داد میزدی تو روش درمیومدی متوجه میشد این تو بمیری از اون تو بمیر ...

بابا خیلی باهاش جدی برخورد کردن مامان بابام ولی اصلا هر سری پرو تر میشه دیگه مامانم از دعوا میترسه چون میدونه فایده ای نداره سعی میکنه سری جمعش کنه ولی خب هر هفته که میاد خونه یه دعوایی میشه