2777
2789
فعلا تا اینجای زندگیم اینجوری بودممخیلی مسخرس 😂😂😭

شوهرم شدیده ها ینی ادم نمیدونه بخنده از کاراش یا گریه کنه

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
عزیزم خدا کمکت کنه سخته میدونی شوهرم دوماه اینجوری شده نمیدونم واقعا میگم نکنه دیونه شده

ببین صب خوب بودا یهو سگ شد ک اره باید مادرم و اول احترام کنم مقصرم داداششه هی کلیپای مادر اله مادر بله میفرسته بعد مادر توله هاش ب ت خ مشم نیست

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین صب خوب بودا یهو سگ شد ک اره باید مادرم و اول احترام کنم مقصرم داداششه هی کلیپای مادر اله مادر ب ...

تو اصلا جواب نده بزار خودش اروم شد شرمنده بشه

شوهرم شدیده ها ینی ادم نمیدونه بخنده از کاراش یا گریه کنه

اگه خیلیییی تو زندگی اختلال ایجاد کنه بده هاا

پیش پزشکی‌ چیزی نرفتین شاید یکم بهتر شه؟

هم ویرانم ، هم ایرانم ، هم درس دارم ، هم نمی‌خوانم .

اگه خیلیییی تو زندگی اختلال ایجاد کنه بده هااپیش پزشکی‌ چیزی نرفتین شاید یکم بهتر شه؟

خب من که اذیت میشم ولی چیزی نمیگم مترسم ناراحت بشه قبلا اینجوری نبود ی پست برا یکی دیگه از بچه ها نوشتم درباره شوهرم صفحه ی قبله بخون و نظرتو بگو گلم

اهااا مرسی شوهرم ک هر صدسال ی بار میخنده زیاد نیس خودم هستم... ی دیقه خوشحال ی دیقه افسرده ی دیقه ...

منو گفتی انگار خیلی بده اینجوری

وا چ ربطی داره 😐روبیکا جای زن و زندگیت رو بگیره؟؟

ببین کار میکنه بهم توجه میکنه ولی کمتر همش وقته بیکاری سرش تا ی هفته تو روبیکا بعد کلن گذاشتش کنار بعد ی هفته تو یوتیوب اونم گذاشت کنار ی هفته تو بازی

خیلی عجیبه برام‌واقعا

کاش فقط این بود دست بزن مو هام میکشه خفه میکن با مشت میزنه تو سرم پیراهنم پاره میکن فوش ب خانوادم می ...

وایییی عزیزم خدا انشالا کمکت کنه 

بچه داریی؟؟

ن نمیارم ب مامانم گفتم نمیخام بدبخت بشه

کار خوبی کردی گلم مثل من خر نشیا 

دوساله ازدواج کردم تو سن کم وبا نفهمی بچه اوردم... الانم حیروون موندم با ی شوهر بی عرضه ک ن خودش عرضه کار درست حسابی دارع(از صب تا آخرشب سر کاره ولی شریک با داداشش و از حق خودش میگذره) ن میزاره من ب جایی برسم

خب تعریف کن چیکار میکنی مثلا

من مثلا خوبم دارم میگم میخندم یهو قاطی میکنم عصبی میشم بعد باز فوری خوب میشم یا مثلا با یکی قهرم یهو دوست میشم یا برعکس تصمیماتم به هیچ بنده و......

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔