2777
2789

بچه ها حالم خیلی خیلی بد شده نزدیک دو ساعته که متمرکزم و رفتن برقو نبود نت و حجم بالا پیاما خواهش میکنم درک کنید اگه دیر جواب دادم یا جواب ندادم اصلا نمیشه کنترل کرد تاپیکارو و من باید متمرکزم بمونم تا جوابارو اشتباهی و تا به تا ندم
اگر جواب نگرفتید یا بازم سوال دارید یا هرچیزی لطفا لطفا خصوصی بدید همرو دونه دونه ج میدم فردا هم همه رو تکمیل میکنم
عذر میخوام از همتون بدونید که عمدی نیست

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

واقعا انرژیمون کمه و اصلا اینجوری بی فایده اس اگه تاپیکامو خونده باشید متوجه میشید خیلی اگه ضروریه نمیتونید تا فردا و تاپیک جدید صبر کنید خصوصی بدید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من ۲ تا سوال دارم ب هر کدوم براساس درستی حست برسم برات ۵ تا حمد میخونم امیرحسام کی بهم برمیگرد ...

2 تا 3 وعده نزدیک

عزیزم من ۲ تا سوال دارم ب هر کدوم براساس درستی حست برسم برات ۵ تا حمد میخونم امیرحسام کی بهم برمیگرد ...

رفتید یا اینکه 1 تا 4 وعده نزدیک

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

لطفا تو اولین تاپیک حس شیشم بپرسید سوالا زیادن تا فردا همرو جواب میدم اینجا نپرسید گم میشن ممنون

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟بعد اینکه منو دید د ...

دوستتون داره و اینکه حس میکنم مشکلی براتون پیش نمیاد و اوکیه نگران هستید که راجبتون بد فک کنه و حق میدید اما همچنان دوستتون داره و تا دو ماه اینده رابطه وارد میشید باها