2777
2789

خراطین و شنیدم باید انقد ماساژ بدی ک دلغ بشه بعد ی چیز سرد بذاری روش فک کنم.....واسه حجم دهی همه جا میشه ی کمم پوستو شفاف میکنه...ما ی سری چندین سال پیش گرفتیم یکی دو بار زدم حوصلم نگرفت ادامش بدم ببینم نتیجه میده یانه...ولی باید اصلشو گیر بیاری.... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خراطین و شنیدم باید انقد ماساژ بدی ک دلغ بشه بعد ی چیز سرد بذاری روش فک کنم.....واسه حجم دهی همه جا ...

ممنون عزیز دلم

ی خانمی اصلشو گرفته بود ماساژ داده بود نتیجه گرفته بود ادرسسم ب من داد رفتم اینستا تو پیجش قشنگ گزاشته بود از روعغن گیری هاش کاملا اصله 

اگر روغن دیگه قاطیشون نکنن

ممنون عزیز دلمی خانمی اصلشو گرفته بود ماساژ داده بود نتیجه گرفته بود ادرسسم ب من داد رفتم اینستا تو ...

مونده تبلیغاتم نباشه فیلمم میتونن از هرجا بذارن🤔.تو شهرتون بگرد عطاریا دارن از بقیه بپرس از همشهریات ک بخری خیالتم راحتتره

مونده تبلیغاتم نباشه فیلمم میتونن از هرجا بذارن🤔.تو شهرتون بگرد عطاریا دارن از بقیه بپرس از همشهریا ...

من از عطاری شهرمون خریدم چند باری زدم چونه و گونم حجمدهیشو نمیدونم ولی احساس میکنم این دو قسمت روشنتر شدن شفافتر شده بودن نسبت ب قبلشون...بنظرم تاثیر روغن بود...ولی حجم دهیشو پشتکار نداشتم مداوم بزنم نتیجه بگیرم😃