2777
2789

نظربدید شاید عکس خودم و لباسمو گذاشتم بچها

لباسمو انتخاب کردم،ی شومیز دامن شیکِ

فقط نمیدونم چطور آرایش کنم و مدل موهام چطوری باشه،میخوام کمکم کنید

موها گوجه ای

آرایش هم یه سایه اسموکی بزن با رژ قرمز جیغ

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

میکاپ لایت و موهای گوجه ای یا فر ریز😍 لاغری یا تپل؟

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس لباسم بزار اول

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
موها گوجه ایآرایش هم یه سایه اسموکی بزن با رژ قرمز جیغ

سایه اسموکی برای مهمونی؟😐😐😐😐😐😐

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
باید صبر کنید بپوشم

گذاشتی لایکم کن

اخه عزیزم شال باید سرم کنممنظورم مدل جلوموهام بودتپلم

جلو موهاتو فر کن بنظرم😍

وقتی از دنیا کنار می‌کشی دنیا هم به همان اندازه از تو کنار می کشد.به اندازه کافی خوشبختی وجود ندارد که به همه برسد, همین طور غذا، همین طور شادی،همین طور تخت و شغل و دوست و لبخند و پول و هوای تمیز برای نفس کشیدن.+ از مرد خرافاتی بیشتر از زن خرافاتی میترسم.

سایه اسموکی برای مهمونی؟😐😐😐😐😐😐

اره

نه اون اسموکی غلیظ

یه چیز تو این سبک

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
ارهنه اون اسموکی غلیظیه چیز تو این سبک

اوهه این برای مهمونی😁

اوهه این برای مهمونی😁

سرکلاس دانشگاه از این بدتر میان خواهر😂این خب مهمونی شب یلداست

سرکلاس دانشگاه از این بدتر میان خواهر😂این خب مهمونی شب یلداست

😁وای دانشگاه و سایه🤦🏽‍♀️