2777
2789

دوساله ازدواج کردم همش بهم میگه مثل دختر نداشتم میمونی ‌و ازاین حرفا 

خدا شاهده همش سعی میکنم باهاش خوب باشم ولی خودش یه سری حرکتا میزنه که من شوک میشم

مثلا یک هفته پیش به خودم گفتم هرچقدر بهش محبت کنم و احترام بذارم کمتر بهم تیکه میندازه پس در نتیجه آرامش خودم بیشتره ،بلند شدم رفتم طبقه ی بالا(خونه مادر شوهرم) کل آشپز خونه رو تمیز کردم ،یخجال به شدت کثیف رو ریختم بیرون انقد سابیدم که مثل روز اولش میدرخشید 

روز بعد میرفتم یه گوشه ی خونه شو تمیز میکردم پیش خودم میگفتم برای رضای خدا ،یهو دیشب شوهرم بهش گفت راستی قضیه ی فلانی به کجا رسید(یه بنده خدایی که میخواد طلاق بگیره)،یهو مادر شوهرم یه نیشگون ازش گرفت گفت بسهههههه حالا الان جاش نیست بعدا حرف می‌زنیم

منو میگییییی قلبم داشت سنگینی می‌کرد همش میگفتم مگه این نمیگه مثل دخترمی پس چرا اینجوری می‌کنه ،از دیشب همش ذهنم درگیره 

دعا کنید یکم آدم بی‌خیالی باشم هعععی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین همه مادر شوهرا دوست ندارن عروس از رازشون سر در بیاره،حتماً اون نفر فامیل مادر شوهرته،مال منم اینجورین تا من میرم تمام حرفا قطع میشه،اما همسرم سیر تا پیازشونو برام می‌گه

اشتباه همینجاست دیگ آقا یاد بگیرید خانواده شوهر هیچ وقت حتی بهترینشون خانواده خودت نمیشن سنگین برید سنگین بیاید 

دفعه اخرتم باشه میری حمالی اون می‌کنیاااااا

مثل مهمون برو مثل مهمون بیا سرد و سنگین

هر چقدر آدم حسابشون نکنی  بیشتر احترام نگه میدارن ب خدا

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

اصلا خونه ش و تمیز نکن. زمینگیر که نیست خدا نکرده. خودت و بدتر از چشمش میندازی . نرمال احترام بزار. برای این رفتارهاش اصلا حساس نشو. نهایتا خداحافظی کن بگو مزاحم صحبت تون نباشم . برو . 

عروس عروسه، مادرشوهرم مادرشوهر تا ابد!!!

ذات ادم باید خوب باشه که اگه محبت کنی دوبرابر پس میده وگرنه 

صدبرابر بدتر میکنه باهات

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!