2777
2789
چ مدل و مارکی استفاده میکنیدچه طور میزنیدش به کیک؟

من مارک کاله میگیرم عالیه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چقدر دنبال تاپیک کیک می گشتم سوالم منم جواب بدید، سیب رو دارچین بزنم بذارم وسط کیک خوب میشه یا نه؟ م ...

وسط کیک بزاری که نمی‌دونم فکر نکنم حالت در بیاد 

مثل کیک هویج شیر رو بگیر حذف کن 

مثلا اگه ۴ تخم مرغ میزنی ۲ پیمانه سیب رنده شده قاطی مواد کن، دارچینم بزن، روشم گردو خورد شده بپاش 

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چ مدل و مارکی استفاده میکنیدچه طور میزنیدش به کیک؟

عزیزم برو بپرس ولی امادشو بگیر خودت برا فرم گرفتنش با همزن چند بار بزنش

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏
لوازم قنادیا هنونکه ظرف تولد و... دارن؟

بله یخچال دارن داخلش دارهحواست به انقضای خامه باشع

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
شیرینی فروشیا منظورتونه یا توی کارگاه پختشون دارن؟

منظورم اونجایی که لوازم تولد و اینا دارن 

راست میگی، شیرینی فروشی ها هم دارن 

دلم واقعی شدن سناریوهای ذهنمو میخواد.

از نجاری

امید به خودی خود مانند یک ستاره است که در آفتاب سعادت دیده نمی شود و تنها در شب مصیبت کشف می شود. گویی همه‌چیز را از دست داده‌اید. باز هم امید وجود دارد. امید همچون پرنده‌ای است که بال و پر دارد، در روح ما لانه می‌گزیند، بدون گفتن هیچ کلمه‌ای، آواز می‌خواند و هرگز متوقف نمی‌شود..🌈💚
ما سیب و گردو با هم ریختیم تو کیک وانیلی عالی شد فقط یادت باشه زیاد بریزی

کدومو زیاد بریزم؟ سیب رو میخوام حلقه های نازک کنم، کیک خمیر نمیشه؟ میخوام وسط کیک بزارم

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
کدومو زیاد بریزم؟ سیب رو میخوام حلقه های نازک کنم، کیک خمیر نمیشه؟ میخوام وسط کیک بزارم

هر کدوم خودت دوست داری ؛ من سیب بیشتر دوست دارم 

ببین باید سیب ها را روی کیک بچینی

گردو ها را هم میتونی وسطش بریزی

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

هر کدوم خودت دوست داری ؛ من سیب بیشتر دوست دارم ببین باید سیب ها را روی کیک بچینیگردو ها را هم میتون ...

اها یعنی سیب نریزم وسط کیک؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
اها یعنی سیب نریزم وسط کیک؟

نه وقتی مایع کیک ریختی تو قالب سیب هایی که خورد کردی رو بچین روش بزار تو فر (یه کم ممکنه خودش فرو بره تو مایع که مهم نیست)

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷