2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1088 بازدید | 112 پست
وا مگه خل شدی بیا یادت بدم کیک درست کن رو گاز ،همون شوهرت یبار که بخوره هی فرت و فرت میگه برام درست ...

قربونت خواهر جان 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکلات من غیر قابل حلشدنه چون همه میگن نحسم اینقدر از بابام کتک خوردم که منم مثل خودش شدم بچه هامو ه ...

من میفهممت بخدا میفهمم،درخواستمو قبول کن اگه مشکلاتت حل نشد هرچی دوست داری بهم بگو

قربونت برم من😔الهی سال بعد غرق نعمت و ثروت باشی عزیزدلمتروخدا به رو شوهرت نیاری ها خیلی غصه میخوره

زنده باشی عزیزم.. 🌱💚 انشاالله سلامتی و ثروت هم نصیب  شما و خانوادتون بشه..مهربان بانو🌹

اون خودش به حدی کافی غصه میخوره...مجبوریم تحمل کنیم...خدا بزرگه.. روزهای خوب هم می‌رسن

زنده باشی عزیزم.. 🌱💚 انشاالله سلامتی و ثروت هم نصیب شما و خانوادتون بشه..مهربان بانو🌹اون خودش به ...

فداتشم

ی چیزی بگم بهت،نمیزاری به پای تبلیغ؟

من کلاس ثروت شرکت کردم خیلی خوب بود برام کاش شما هم ی بار این راه امتحان کنی بخدا جواب میگیری

حالا از هر استادی خواستی فرق نمیکنه ولی قانون جذب همیشه جوابه

از این حرفا نزنید , ناامید نشو ، دنیا که دو روزه ارزش نداره بخاطر دنیا آخرتتو بر باد بدی ، به فکر او ...

من از خودکشی میترسم به اون دنیا هم اعتقاد دارم اما واقعا چند لحظه پیش به سرم زد بپرم برم تو خیابون جلو یه ماشین افکارم دست خودم نیست دارم خل میشم خیلی تحت فشارم خیلی تحت عذابم

من از خودکشی میترسم به اون دنیا هم اعتقاد دارم اما واقعا چند لحظه پیش به سرم زد بپرم برم تو خیابون ج ...

میدونی چیه؟

اخه الان تو خ.دکشی کردی مثلا .

تموم شد؟

بدبختی و ناراحتی ها تموم شد؟

عذاب جهنم چی پس؟

امیدت فقط به بالاسری باشه ، از خودش بخواه حل کن مشکلاتو 

دلتو دریایی کن،بخودت متکی باش،رشد کن بزار بچه هات بهت افتخار کنن،بیا یادت بدم کیک درست کن ببین وقتی ...

بخدا خواهر تو فامیل برا اشپزیم زبانزد بودم الان اصلا حال هوای هیچیو ندارم 

اخه خواهر میگی خودکشی نکنم همین الان برادرم زنگ زد فکر کردم میخواد تبریک بگه ولی گفت چه خبر چیکار میکنید امشب تولد گرفتن واست منم گفتم نه بهم میخنده میگه ای جان چقدر گناه داری

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
همسرت خیلی بزرگتر از خودت بود یا نه؟خیلی ناراضی هستی؟

16سال ازم بزرگتره

خیلی پشیمونم خییییلی