2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1071 بازدید | 112 پست
مشکلش کیک که نیستمشکلش بی توجهیه

منم جمله آخرم گفتم بهش بی توجهه؟خب تو هم بی توجه باش بهش بها نده بزار بفهمه خوشی های تو به وجود اون وابسته نیستو اکه حتی یه روزی هم نباشه میتونی خوش باشی و زندگیت ادامه داره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به جای اینکه خودتو بکشی پاشو یه دستور پخت کیک خونگی در بیار از نت برای خودت یه کیک بپز شبو با بچه ها ...

مشکلم اینه که انگار وجود ندارم منی دارم برا همه جونمو میدم

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
ندیدی چهارپنج روز سلاخیمون کردن اینجا؟ هی گفتن زن شاغل بده حماله اصلا از زندگی هیچی نمیفهمه سردستشو ...

مهم نیست . حقیقت با ۴ تا تاپیک نی نی سایت عوض نمیشه 😂 مهم اینه ک استقلال ما رو هیچ زن خونه داری نداره چون برای خرج و مخارج به جیب شوهرش نگاه میکنه و تمام 

مشکلم اینه که انگار وجود ندارم منی دارم برا همه جونمو میدم

همینکه چون همیشه هستی هیچ حرکتت به چشم نمیاد به قولی معذرت می‌خوام حس استقلال نداری 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بابا چرا سختش می‌کنی، من تولد خودمو یادم می‌ره...زندگی اینقدر شلوغه تو هم شده...یه بار یکی از دوستام ...

خوشبحالت بخدا من اینقدر خونگرم و همربونم که نگو 

ولی چند ماهیه از همه چی زده شدم وقتی یاد سختیام میافتم میخوابمیرم 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
مهم نیست . حقیقت با ۴ تا تاپیک نی نی سایت عوض نمیشه 😂 مهم اینه ک استقلال ما رو هیچ زن خونه داری ندا ...

خوش بحالت 

ارزو داشتم برا یه روزم که شده دستم تو جیب خودم باشه ولی نشد که نشد

ممنونم که تذکر دادید عزیزمولی من اصلا تو این سایت نمیکردم فقط به خاطر افسردگیم اینجا هستم و کمک میگی ...

چشمت سلامت خواهر مهربونم 🌸

باور کن بخاطر خودت گفتم  .‌.منم عین خواهر بزرگ ترت ....

حالا اگر گاهی اوقات دلت گرفت و ناراحت بودی یا سوال درسی داشتی  به سایت بیا ....

اما سعی کن این سایت برات تبدیل یک عادت نشه هر روز نیا ....و خیلی به افرادی که در فضای مجازی هستند اعتماد نکن ...

ان شاءالله بهترین ها نصیب قلبت بشه ... مشخصه که قلب مهربونی داری 

سعی کن افسردگی ت درمان کنی ....

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
به شما اهمینت نمیده پس به کی میده؟ خب رفته بودید میخریدید اگه میخریدی دعوا میکرد؟اختلاف سنیتونم زیاد ...

اگه میخریدیم چه غوغایی بپا میکرد

اره زود ازدواج کردم بخاطر اخلاق گند پدرن

تواین دوازده سال کاااش یه خیاطی چیزی یاد میگرفتی جدی میگم بلند شو از روی صندلی قربانی بشین روی صندلی ...

دیگه دیره

هیچ امیدی و انگیزه ای ندارم

خوش بحالت ارزو داشتم برا یه روزم که شده دستم تو جیب خودم باشه ولی نشد که نشد

عزیزم من مجردم . با مدرک دکتری و هزار جور علم و هنر ۳ روز پیش خاستگاریم ب هم خورد ، همه مشکل دارن اما قرار نیست دنیا ب آخر برسه . فک کن بیان خونت و کاغذ نویسی انجام بشه بعد ۲ روز بگن پارش کنین همه چی ب هم خورده 🙂

با این وضع بچه های پر ترومایی هم تربیت میکنی اگه انقدر افسردگی داشتی چرا بچه اوردی

چه میدونم 

اصلا نمیدونم زندگی ینی چی خدا شاهده دقیقا مثل رباتم