2777
2789
عنوان

امشب تولدمه ومیخوام خودمو خلاس کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1066 بازدید | 112 پست
اینقد خوردم کردن که مثل دیوونه ها شدماز همه بدم میاد حتی نمیتونم به بچه هامم به خوبی محبت کنم ازشون ...

با این وضع بچه های پر ترومایی هم تربیت میکنی 

اگه انقدر افسردگی داشتی چرا بچه اوردی

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
کدوم شهری عزیزم من برات کیک بفرستم

قربون دلت برم خودم که میتونم کیک درست کنم ولی دلم از این همه خورد شدن خونه چون 

دخترم از صبح میگه مامان تورو خدا یه دونه کیک کوچیک بخریم

بخدا صبح تا در قنادی رفتم کیکا رو نگا کردیم ولی جرات نکردم بگیرم بمیرم بچه هام با چه زوقی نگا میکردن

شوهرمم میگیره ولی با التماس زیییاد منم واسه همین ناراحتم که چرا بفکر همست الا من و بچه هاش چرا خودش نباید بفکر باشه که تولدمه و یلداست🥺

خدا شاهده 12ساله دکتر میگه کف پای دخترم صافه ببرینش متخصص شاید کف پاش عمل بخواد انگار نه انگار دخترم هردو پاش کج شده ولی اهمیت نمیده 

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببن هیچ کی توی دنیا دوست نداره قبول، خودت حداقل خودتو دوست داشته باش، وقتی می گی میخوام خودمو بکشم ا ...

27سالمه شوهرمم 43ویه ادم پارانوئیدی

من همانم که اصلا نمیفهمیدم جوانی یعنی چی!                    من یک راست از جوانی به سن کهولت رسیدم .                      شرمندتم جوانی تو را چه بد گذراندم......
قربون دلت برم خودم که میتونم کیک درست کنم ولی دلم از این همه خورد شدن خونه چون دخترم از صبح میگه مام ...

میفهمم عزیزم درکت میکنم خدا لعنت کنه این مردای بی فکرو 

بازم کمکی خواستی بگو خاهر❤️‍🩹

قربون دلت برم خودم که میتونم کیک درست کنم ولی دلم از این همه خورد شدن خونه چون دخترم از صبح میگه مام ...

الان اگه میتونی  خودت برو کیک درست کن 

بده دخترت تزئین کنه یا با هم تزئین کنید 😍🌱

خدای مهربان، دختر گل ت حفظ کنه 😍🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
27سالمه شوهرمم 43ویه ادم پارانوئیدی

تاپیکاتو دیدم، نه به خودکشی فکر نکن، کمکت می کنیم، چند تا بچه داری؟ از لحاظ مالی چطوری؟ چقدر استقلال داری؟ تحصیلاتت چقدره؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
خانوم برو سرکار . به خودت برس روح زندگی در شما مرده . خیلی دهن بین هستی که حرکات آدم های اطرافت برام ...

سرکار !خواهر چه سر کاری مثل رباتم که حتی نمیزاره پامو ارخونه بزارم‌بیرون با ید به دستور اقا باشم چون هیچچچچ پشتوانه ای ندارم بخدا وقتی میرم جایی یه جوری میشم انگار تازه از قفس ازاد شدم

سلام عزیزم خوبی

این چند ماه پیش خواهرم خود کوشی کرده بود و خدارو شکر به زندگی برگشت نمیدون منه ی دختر ۱۱ ساله چه زجری کشیدم نمیدونی وقتی اونو از بیمارستان اوردن خونمون با چه وعضی بغل خواهر و  بابام وارد شدن اون لحظه هر موقع یادم میاد از خودم بیزار میشم  حتی دها بار خودم به فکر خود کوشی رسیدم به یک طوری که راحت بمیرم ولی اصلا کار درستی نیست به اینده فکر کن تو نباید برا همچین ادم بی لیاقتی مثل شوهرت که لیاقتت رو نداره جونت رو به خارج بندازی خواهرم الان داره کار های طلاقشو میکنه نمیدونی وقتی به هوش اومد چقدر پشیمون بود و توی خونه مشاوره میره 

ختم کلام من این بود خودتو برای کسانی بی ارزش نباز 

طلاق بگیر واقعا اگه از زندگی کردن خسته ای طلاق بگیر اون بچه ها هم مثل بچه ی خواهر من دیگه زجر دیدن دعوای شما ها رو نمیکشن حداقل یک هفته در هر جایی آرامش دارن 

زندگی خودته من کاری به طلاق گرفتنت ندارم ولی محافظ جون خودت نباشی کی میخواد باشه

یلداتون مبارک🍄‍🟫🩷🩵🩶

خانوم برو سرکار . به خودت برس روح زندگی در شما مرده . خیلی دهن بین هستی که حرکات آدم های اطرافت برام ...

زن اگه درامد داشته باشه راحت واسه خودش کیک میگیره دهن شوهرشم بسته میشه 

اینه قدرت زنیکه پول داره ، هر چقدر میگیم مرد ها اگه خرجتونو میدن عوضش کلی چیز از تون میگیرن ، حالا هعی تو اون تاپیک با افتخار زن های شاغلو بکوبن

کاربری قبلا دست یکی دیگه بود ، دانشجوی روانشناسی 
تاپیکاتو دیدم، نه به خودکشی فکر نکن، کمکت می کنیم، چند تا بچه داری؟ از لحاظ مالی چطوری؟ چقدر استقلال ...

3تا بچه دارم .از لحاظ مالی که مال شوهرمه خودمم که هیچی ندارم حتی یه تومن.استقلال که صفر.تحصیلاتمم که نهم

دختردایی منم خودسوزی کرد ساعتهای اخرعمرش التماس میکرد که کمکش کنن زنده بمونه😭

خدا رحمتش کنه

منم پسر عموم خودش رو دار زد بقدری تلاش کرده بود که روی یکجا وایسه مچ‌پاش شکسته بود

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

سرکار !خواهر چه سر کاری مثل رباتم که حتی نمیزاره پامو ارخونه بزارم‌بیرون با ید به دستور اقا باشم چون ...

خسیسه؟ یا نداره ؟ برو باشگاه !!! کمترین کار ورزش کردن و باشگاه رفتنه . دوتا کتاب بخون وقتی می بینه نشستی مونده توجه اون …. معلومه ک از رو شمشیرش رو میبنده 

سرکار !خواهر چه سر کاری مثل رباتم که حتی نمیزاره پامو ارخونه بزارم‌بیرون با ید به دستور اقا باشم چون ...

اوضاع مالی همسرت چطوره 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

زن اگه درامد داشته باشه راحت واسه خودش کیک میگیره دهن شوهرشم بسته میشه اینه قدرت زنیکه پول داره ، هر ...

بخدا همینه اگه ماهی یه میلیونم داشتم پس اندازش میکردم برا همچین روزایی

چقدر دوست دارم شاغل بودم

سلام عزیزم خوبیاین چند ماه پیش خواهرم خود کوشی کرده بود و خدارو شکر به زندگی برگشت نمیدون منه ی دختر ...

سلام خواهر گلم 

یلدای شما هم مبارک 😍🌸🌱

11 سالته ؟؟؟

خواهر جان ....یه حرفی بزنم ناراحت نمیشی ؟؟؟؟

من چند سالی که عضو سایت هستم

سایت در کنار خوبی هایی که داره .....یک بدی هایی هم داره 

و واقعا مناسب سنت نیست 

اینو برای خودت میگم 

چون موارد منفی خیلی در سایت هست ...باز هم اختیار با خودت....🌸

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)