من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کاربری یک روزم👀🌿 قرار بود یک روز اینجا باشم اما پشیمون شدم و برگشتم 😹 آقا من نه به نام کاربری توجه میکنم نه جنسیت 😬 سوءتفاهم نشه. ❤️۱۴۰۲/۱۱/۱۵❤️ الله❤️ حسین (ع)❤️ ایران ❤️من می رسم به تو آخر کار بارون ببار...💙
یا هوازی یا بدنسازی موندم کدوم بهتره اخه میخوام بدنم یکم سفت هم بشه چون ران و بازوم شله
من ایروبیک میرم الان بعدش یه ساعت بدنسازی چون گفت هوازی شل کنه بدنسازی جمع میکنه حالا من اصلا بدنسازی خوشم نمیاد منتظرم ۶ ماه شه از زایمانم بگذره ایروبیک و تی ار ایکس و شروع کنم هیکلم هم تقریبا اینه همه مدل لباس بنظرم میتونی بپوشی ،سعی کن به لبلس زیاد توجه نشون ندی ،خود به خود اعتماد به نفست میره بالا ،من حتی میتونم نیم تنه بپوشم از نظر خودم عیب نداره ،حتی ترک های روی پوستم بعد زایمان و دوست دارم ،همیشه حتی شده به دروغ به خودت عشق بده کم کم درست میشه
من ایروبیک میرم الان بعدش یه ساعت بدنسازی چون گفت هوازی شل کنه بدنسازی جمع میکنه حالا من اصلا بدنساز ...
منم همینجوریم البته من مشکل معده هم دارم واسه همون شکمم همیشه ورم داره
اره درسته باید سعی کنم اعتماد بنفسمو ببرم بالا