2777
2789

بچه ها تاپیکمو اگه به دقت بخونید گفتم که باید اول راجب قدرت ذهنو .. تاپیک میزدمو توضح میدادم ولی خب سوالا زیاد بود و من فرصت ندارم مستقیم زدمش
الان ی سری مطلب اساسی هی لطفا بخونید بعد سوال بپرسید یا اگه پرسیدید به جوابتون میرسید

1: به محض زدن تاپیک برقامون رفت و نته گوشیم ضعیف بود سوالا زیاد شد و مجبورا از اول به ترتیب جواب دادم به همه جواب میدم اما لطفا لطفا اگه یکبار پرسیدید دوباره تکرارش نکنید فقط باعث شلوغ شدن و قاطی شدنش میشه بیشتر طول میکشه

2: اگه دوباره پرسیدید و دوتا جواب گرفتید به ندرت پیش میاد ولی اولین جواب مد نظره حس ششم با اولین حس و اولین صداس
3: وعده نزدیک یا دور ینی ساعت روز و هفته / ماه سال/ بستگی به جواب هم داره ام اگه جوابتون ... وعده بود معنیش میشه حداکثر تا اونموقع
واژه ی تا رو در نظر بگیرید مثلا وختی میگیم تا 8 وعده دور ینی حداکثر تا 8 ماه یا 8 سال حالا ممکنه 4 ماهو سال 5 ماهو سال باشه سقفش 8 عه
و اگه مثلا بین 3 تا 8 بود اونوخ ینی حدقل 3 و حداکثر 8

فقط و فقط اگه سوالاتون خصوصیه و اصلا نمیتونید عمومی بگید بیاین خصوصی خیلی شلوغه چون
و در اخر ممنون میشم صبر کنید:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

من ازدواج میکنم ؟ با کی ؟ کی ؟ خوشبخت میشم باش؟ 

بالاخره شاغل میشم ؟ اون شغلی که میخام ؟

حس کراشمو بهم میگی؟ 

بابام ارث منو مامانمو کامل میده بهمون ؟

پشتم حرف زدن ابروم رفته اونا به سزاشون میرسن ابروم برمیگرده؟

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

عزیزم جواب منم بدین بی زحمت ولطفا

ازدواجم بامهرداد انجام میشه؟اگه اره خودش پاپیش میذاره یااجبارخونوادشه؟خونوادم چطوری راضی میشن وچن وعده دیگه؟

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤

به نظرت علی ازم خوشش میاد ؟اصلا بهم فکر میکنه ؟

بهم پیشنهاد میده ؟ به هم می رسیم ؟

بعد اینکه منو دید درموردم چی فکر کرد ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

میشه لطفا جواب این سوالم رو هم بدی :)

به نظرت اون لحظه اونجا بود ؟ 

منو دید ؟

اگه دیده بعدا به روم میاره ؟ یا با خودش چی فکر کرده ؟

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷