2777
2789

هرچی خواستی بیاببر اگه خودش واقعا دلش میخواست میاورد میداد یامیدادشوهرم یاکمک مالی میکردن مابتونیم ضروریات بگیریم همش پیش شوهرم میگه هرچی خواست بگو بیادببره ولی برادخترشون باشه از دکتر تاکاربانکی درخدمتشن همه جوره بچه های دخترش میان میره براشون خوراکی میخره منکه میفهمم صداشون میاد یه تعارف نمیکنه فلانی توکه بارداری بیابراتوهم یه بستنی گرفتم تاالان خودشون وشوهرم منت میذاشتن که پدرشوهرم خیلی هوامونو داره وعل وبل بااینکه کلی درامدداره اما قرونی شوهرم پول قسطاشو ازباباش نمیگیره وزندگی ماخیلی سخت میگذره شوهرمم درامدش خیلی کمه ودائم مث بچه ننه ها طبقه پایین خونه ننشه وواقعا حالم ازین زندگی نکبت بهم میخوره که چقدمن ساده بودم چندسال نمیدونم اینامنت چیو میذاشتن سرمن از بی عرضگی پسرشون بوده که نتونسته خونه بگیره وما یه طبقه توساختمونشونیم اما بااینکه باردارم کمک انچنانی نمیکنن فقط گاهی غذامیذاره یخورده میده پایین خودشون اجیل وانواع مغزیجات همه چی دارن بعدمنکه الان نیاز داره بدنم ۷ماهه درحسرت اجیل واینام همشم مادرشوهرم میگه هرچی خواستی بیا ببر دائم اینو میگه منم اصلا روم نمیشه برم بیارم ولی گاهی بهم فشارمیاد وقتی خونه نیستن یکی دوتا میوه میرم برمیدارم ولی خودم خیلی بدم میاد ازکارم دیگه مجبورم اصن ازین زورم نمیادچرا کمک مالی ندارن ومن بسختی وبزور لباس تهیه میکنم بااینکه فقط یه پسردارن فقط ازین زورم میاد که چراانقد منت میذارن ومن چندساله همش معذب بودم فک میکردم وای ایناهمه خرجامارو میدن چشم واکردم دیدم همش دروغه شوهرمم برگشت گفت دوس ندارم ازبابام چیزی بگیرم ولی توزندگی ماهمه جوره احاطه داره باباش هرتصمیمی بخاد بگیره میره ازون اجازه میگیره مال ماشده اش نخورده ودهن سوخته حالا یکی به باباش وابستس چون ازلحاظ مالی تامینش میکنه ماچی!!!!همش حس میکنم کمک مالی نمیکنن که من اموراتم راحت نگذره نتونم مث بقبه مث خودشون سالی دوتاکفش بخرم مادرشوهرم دائم میره براخودش خرید بعدشوهرم هی میاد خونه داری اونو میزنه توسرم اونکه۶۰سالشه بعدنمیگه خب اون اینهمه خوش میگذرونه

مشقت مالی خیلی سخته

ولی فکر نمی‌کنید خودتون زیادی توقع دارید

با این اوضاع بچه دار هم شدید؟

خونه تون مال همسرتونه؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشقت مالی خیلی سختهولی فکر نمی‌کنید خودتون زیادی توقع داریدبا این اوضاع بچه دار هم شدید؟خونه تون مال ...

نه مال باباشه من قبلا توخواستگاری شرط کرده بودم بعددوسال خونه بخره وسالی یباربریم مسافرت همرو پدرش قبول کرده بود گفته بودمن هستم الان هیچ کاری نکرده چندساله

چکار به زندگی و خرج کردن بقیه داری

از شوهرت باید بخوای نه پدرش

وقتی شرایط انقدر بد بود چرا تصمیم گرفتی بچه دار بشی؟

وقتی حتی نمیتونی ضروریات زندگیو تهیه کنین

خدای من

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
دقیقا زندگی من البته شما اول راهی😔

من ازین زورم میاد از من که تنهاعروسشونم هزارجوره توقع دارن ولی ازونور هیچ کمکی نمیکنن خیلی بدم میاد چندسال خون به جیگرم کردن انقد دعواانداختن

وقتی حتی خورد و خوراک رو از بقیه انتظار دارین بچه اوردنتون چی بود ! 

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
نه مال باباشه من قبلا توخواستگاری شرط کرده بودم بعددوسال خونه بخره وسالی یباربریم مسافرت همرو پدرش ق ...

اجاره میدین؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

نه

من دیگه حرفی ندارم

عزیزم نیمه پرلیوان رو ببین همین که تواین گرونی خونه مستاجر نیستی و هی خونه عوض نمیکنی شکر درمورد بقیه مواردهم کم رو نباش راحت باش برو بخور خلاصه عروسشونی خونه توهم هست 

فقط 34 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من خیلی زیبام من خیلی دوست داشتنی وخوش اندامم من 
عزیزم نیمه پرلیوان رو ببین همین که تواین گرونی خونه مستاجر نیستی و هی خونه عوض نمیکنی شکر درمورد بقی ...

کارشوهرم جوریه که یه شهردیگه درامدش بهتره امااینانمیذارن از پیششون جم بخوره خب وقتی مایه بدبختی ماهستن چرا تامین نمیکنن برام خیلی ناراحت کنندس انقدزورشون میادچیزی بدن میگن هرچی خواست بیاد ببره انگارنه انگار ۷ماهمه باردارم برام سخته

وقتی میگن هر چی میخوای بیا بردار استفاده کن

دیگه چه انتظاری داری؟

نکنه میخوای بیارن دم خونه التماست کنن

همین که خونه در اختیارت گذاشتن خودش خیلیم کار بزرگیه

دوستان، ميشه لطفاً براي آرامش روح مامانم يه صلوات بفرستين...❤️