حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مشقت مالی خیلی سختهولی فکر نمیکنید خودتون زیادی توقع داریدبا این اوضاع بچه دار هم شدید؟خونه تون مال ...
نه مال باباشه من قبلا توخواستگاری شرط کرده بودم بعددوسال خونه بخره وسالی یباربریم مسافرت همرو پدرش قبول کرده بود گفته بودمن هستم الان هیچ کاری نکرده چندساله
وقتی شرایط انقدر بد بود چرا تصمیم گرفتی بچه دار بشی؟
وقتی حتی نمیتونی ضروریات زندگیو تهیه کنین
خدای من
Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه مال باباشه من قبلا توخواستگاری شرط کرده بودم بعددوسال خونه بخره وسالی یباربریم مسافرت همرو پدرش ق ...
اجاره میدین؟
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
عزیزم نیمه پرلیوان رو ببین همین که تواین گرونی خونه مستاجر نیستی و هی خونه عوض نمیکنی شکر درمورد بقیه مواردهم کم رو نباش راحت باش برو بخور خلاصه عروسشونی خونه توهم هست