2777
2789
عنوان

شوهر سابقم میگه برگرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1805 بازدید | 92 پست
ببین یه تضمین یه محکم کاری یه نوشته ای چیزی ازش بگیر که نتونه کتک بزنه دیگه الکی برنگرد یه چی ازش بگ ...

دکترش میگه داروی ضد خشونت میخوره حتی اگه خودشم بخواد نمیتونه بزنه میگه من تضمین میکنم دیگه نمیزنه نه تورو نه بچه هارو

الان که همه چی خراب شده من جهیزیمو آوردم بالای خونه بابام تو اتاق 20 متری زندگی میکنم الان بابام نمی ...

طلاق سخته ...  بدترین مرد دنیا هم ک باشه میدونی اختیار خونه خودتو میتونی داشته باشی و یکی هست نون تو و بچه هات بده

خیلی رو خودت کار کن 

من اگه شوهرم باهام بحث کنه اصلا امکان نداره جوابش بدم اوایل هی ادامه میداد جدیدا دیده من ارومم صددرجه ارومتر شده حتی حق با اون هم باشه وقتی داد میزنه خودش فوری ساکت میشه میبینه من هیچی نمیگم بعدا درارامش صحبت میکنیم

زن میتونه یه خونه رو گلستون کنه میتونه تبدیل کنه به میدون جنگ

.......

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این حرفا چیه فقط ی روانی می‌تونه دست رو زن بلند کنه چرا زن باید کوتاه بیاد ک کتک نخوره اونوقت اون چ ...

این فکرارو باید زمانی میکرد که باردار نشده بود.

کسی ک دو تا بچه میاره مجبوره بساز باشه.

پس چی؟؟ صبح تا شب با مردش یکی ب دو کنه و دادو فریادو کتک کاری زندگی رو برا اون دوتا بچه زهرمار کنه؟؟ اینطوری خوبه؟

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
بآ دوتا بچه چجوری میشه کار کرد دو هفته رفتم هیچکی بهشون هیچی نداد بخورن تا 6 غروب گشنه مونده بودن بع ...

اگر شرایط خونه همسرت برای بچه ها بهتره برگرد. خودتم باهاش سر هیچی بحث نکن

دکترش میگه داروی ضد خشونت میخوره حتی اگه خودشم بخواد نمیتونه بزنه میگه من تضمین میکنم دیگه نمیزنه نه ...

وای چ دکتری اوشگولی😳😳 اینا همش چرتوپرت شاید یهو زد ب سرش دارو نخورد کی میخواد زندگیتو تضمین کنه 

خوبه که قبول کرده بره دکتر.ببین هیییییچوقت با همسرت بحث و یکی ب دو نکن.فقط سکوته ک مرد رو درست میکنه ...

من سکوت کنم میگه لالی چرا حرف نمیزنی چند بار موقع بحث رفتم تو اتاق درو بستم که هر دومون آروم بشیم بعد حرف بزنیم اومد با کتک منو برو تو سالن که چرا با من حرف نمیزنی چرا میری تو اتاق

این فکرارو باید زمانی میکرد که باردار نشده بود.کسی ک دو تا بچه میاره مجبوره بساز باشه.پس چی؟؟ صبح تا ...

تنها باردار نشده اون بچه ها بابا دارن خرجشون بده زنده چرا باید خودش حروم کنه فردا برگرده هم خودش هم بچه هاش بزنه 

اگر شرایط خونه همسرت برای بچه ها بهتره برگرد. خودتم باهاش سر هیچی بحث نکن

آره اونجا خیلی بهتره حداقل یه اتاق دارن که تخت خواب داشته باشن اینجا همه چیمون باهمه حال آشپزخونه اتاق همش 20 متره همه وسیله هامو چپوندم تو هم

من سکوت کنم میگه لالی چرا حرف نمیزنی چند بار موقع بحث رفتم تو اتاق درو بستم که هر دومون آروم بشیم بع ...

برنگرد بخاطر بچه هات اینکار نکن فردا اونا رو میزنع کسی مشکل خشم داره از شوهر بیکار بدتر 

الان که همه چی خراب شده من جهیزیمو آوردم بالای خونه بابام تو اتاق 20 متری زندگی میکنم الان بابام نمی ...

بابات رو چ حسابی میگه برنگرد.

وقتی حتی نمیتونه شرایط خوبی برای خودت و دخترات محیا کنه.

مشخصه پدرت به فکر اسایش و راحتی تو و بچه هات نیست،ب فکر لج و لجبازی با شوهرته.

وگرنه نمیذاشت بچه هات اینقدر گرسنگی بکشن.یا دخترت بمونه مدرسه و نره دنبالش

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
تنها باردار نشده اون بچه ها بابا دارن خرجشون بده زنده چرا باید خودش حروم کنه فردا برگرده هم خودش هم ...

اصلا خرجی نداده ما 4 ماهه اینجاییم هیچی پول نمیده فقط گاهی اوقات دخترام بهش زنگ میزنن لباس یا خوراکی میخره

برنگرد بخاطر بچه هات اینکار نکن فردا اونا رو میزنع کسی مشکل خشم داره از شوهر بیکار بدتر

شوهرم مشکلش از بچگیش هست آنقدر کتک خورده تموم بدنش زخمه کهنست انتقام اون وحشی گریهارو از منو بچه هام گرفته

اصلا خرجی نداده ما 4 ماهه اینجاییم هیچی پول نمیده فقط گاهی اوقات دخترام بهش زنگ میزنن لباس یا خوراکی ...

بخاطر همین میگم همچین آدمی درست نمیشه باز خودت میدونی ولی تو میتونی شرایطتت بهتر کنی اونم چون کسی پیدا نکرده مث تو برگشته بر اینکه می‌دونه باهاش میسازی بخاطر خودش برگشته ن بفکر تو ن بچه هات