الان که همه چی خراب شده من جهیزیمو آوردم بالای خونه بابام تو اتاق 20 متری زندگی میکنم الان بابام نمی ...
طلاق سخته ... بدترین مرد دنیا هم ک باشه میدونی اختیار خونه خودتو میتونی داشته باشی و یکی هست نون تو و بچه هات بده
خیلی رو خودت کار کن
من اگه شوهرم باهام بحث کنه اصلا امکان نداره جوابش بدم اوایل هی ادامه میداد جدیدا دیده من ارومم صددرجه ارومتر شده حتی حق با اون هم باشه وقتی داد میزنه خودش فوری ساکت میشه میبینه من هیچی نمیگم بعدا درارامش صحبت میکنیم
زن میتونه یه خونه رو گلستون کنه میتونه تبدیل کنه به میدون جنگ
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوبه که قبول کرده بره دکتر.ببین هیییییچوقت با همسرت بحث و یکی ب دو نکن.فقط سکوته ک مرد رو درست میکنه ...
من سکوت کنم میگه لالی چرا حرف نمیزنی چند بار موقع بحث رفتم تو اتاق درو بستم که هر دومون آروم بشیم بعد حرف بزنیم اومد با کتک منو برو تو سالن که چرا با من حرف نمیزنی چرا میری تو اتاق
اصلا خرجی نداده ما 4 ماهه اینجاییم هیچی پول نمیده فقط گاهی اوقات دخترام بهش زنگ میزنن لباس یا خوراکی ...
بخاطر همین میگم همچین آدمی درست نمیشه باز خودت میدونی ولی تو میتونی شرایطتت بهتر کنی اونم چون کسی پیدا نکرده مث تو برگشته بر اینکه میدونه باهاش میسازی بخاطر خودش برگشته ن بفکر تو ن بچه هات