2777
2789
عنوان

بحثمون شد رفت ناهارشو خورد اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 105 پست
مادرش چی؟ همیشه غذا و میوه برای پسرش میده بالامن آدم نیستم؟جالبه شب هم میخوان ببینم خونه خاله‌اشعمرا ...

عشقم ناراحت نباش الان عصبی هستی فدا سرت که مادرشم چیزی نداد شاید داده و شوهرت نیاورده بالاخره اون مادر شوهره معلوم که هوای پسرشو بیشتر داره 

تو برو همراهش 

ولی بعدا به مادرشوهرت با ی لحن خوب بگو من توقع داشتم برام خوراکی بدین دست شوهرم بیاره  ی جوری باسیاست بگو خودتو براش لوس کن 

هیچوقت از مادرشوهرت توقع کاری که برای پسرش میکنه برای شما هم بکنه نداشته باش برای این میگم که خودت ر ...

اره درست میگی پس دم به دیقه زنگ هم نزنه یا میخواد بره خرید بگه باهم بریم

توکل به خدا🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چقدر شما مهربونینای کاش شما واقعی بودین😭 نه مجازی

خیلی مهربونم اما اون کسی که باید قدرم میدونست پسم زد منو نخواست منم الان چشام اشکی شدن ناراحتم 

کاش کنارت بودم از بازی که سرنوشت باهام کرد برات میگفتم تا بدونی که میگم قدر لحظات زندگیت بدون و برو با همسرت اشتی کن 

عزیزم گریه نکن تو الان پیش همسرتی از تقدیر گلایه میکتی منی که دیگه همسرمو ندارم باید چکار کنم

همسرتون فوت شده؟ خدا رحمتشون کنه

نمیدونم چی بگم واقعا

درد هرکسی فرق میکنه

توکل به خدا🌿
خیلی مهربونم اما اون کسی که باید قدرم میدونست پسم زد منو نخواست منم الان چشام اشکی شدن ناراحتم کاش ک ...

آخه چه آشتی‌ای؟ همیشه باید همه چی طبق خواسته اون باشه تا راضی بشه

درد مم الان دعوا با شوهرم نیست

درد من اینه که هیچکسی رو ندارم هیچکس

توکل به خدا🌿
نه همسرم فوت نشده داریم جدا میشیماره درد هر کسی برای خودش خیلی بزرگ و کمر شکنه

منم خیلی به جدایی فکر میکنم

جدایی گاهی بهترین راهه

ناراحت نباش

زندگی که درست بشو نباشه همون بهتر که تموم بشه

توکل به خدا🌿
آخه چه آشتی‌ای؟ همیشه باید همه چی طبق خواسته اون باشه تا راضی بشهدرد مم الان دعوا با شوهرم نیستدرد م ...

مردا همشون همینن میخوان همه چی طبق میل خودشون پیش بره 

خانوادت از تو دورن ؟

منم خیلی به جدایی فکر میکنمجدایی گاهی بهترین راههناراحت نباشزندگی که درست بشو نباشه همون بهتر که تمو ...

امیدورام که زندگیه شما خوب بشه و هیچوقت وارد این مرحله نشین  هر چند که طلاق گاهی وقتا درسته ولی خیلی سخته ادم پیر میشه