2777
2789
اونوقت اون شوهر چه گناهی کرده ازدواج میکنه با هزار امید و آرزو یه هو با یک زن افسرده حال خراب روبرو ...

چون یکی از دلایل افسردگیم تنهاییه همیشه دلم میخواست ی مرد پشتم باشه 

از زندگی مشترکم خوب خبر دارم میدونم مسئولیت داره برنامه میخواد من خودم افسردم ولی اونجوری نیستم ک جلوی بقیه اه ناله کنم چون میدونم بهشون مربوط نیست درک دارم حال کسیو بد نمیکنم اتفاقا من مث اوناییم ک اکثرا درحال شوخی خندن 

از داخل ناراحتم بخاطر ضربه هایی ک از ادما خوردم بخاطر تنهاییم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خیلی هنوز راه داری . باید کلی تجربه کسب کنی تا بتونی یه زندگی آروم بسازی حالتم توش خوب باشه

میدونم خیلی دوس داشتم مستقل باشم ولی نمیتونم بخاطر شرایط خانوادیم

فقط همین یک راهو دارم اونم باید خیلی روش دقت کنم

چون دیگه نمیخوام برگردم ب خانواده سمی

میدونم خیلی دوس داشتم مستقل باشم ولی نمیتونم بخاطر شرایط خانوادیمفقط همین یک راهو دارم اونم باید خیل ...

اگه خانواده سمی داری خودتو به خر طریقی میتونی چه روانی چه عاطفی چه مالی مستقل کن شروع کن به کار کردن حتی با کمترین درامد

چون یکی از دلایل افسردگیم تنهاییه همیشه دلم میخواست ی مرد پشتم باشه از زندگی مشترکم خوب خبر دارم مید ...

پس شما افسرده نیستی دلگیر و ناراحتی افسردگی علائم داره ولی شما پیش خودت تو خلوت خودت ناراحتی و فکر و خیال داره . ادم افسرده منزوی هست معاشرت نمیکنه نمیخنده دائم ممکنه گریه کنه و خیلی موارد دیگ

خودت میگی میری بیرون میگی میخندی کسی متوجه نمیشی بعد چطور منزوی هستی و معاشرت نمیکنی

فقط با کسایی ک صمیمیم اینطوریم اونم واس اینکه ازم‌نپرسن چرا حالت بده حوصله توضیح دادن ندارم ظاهرسازی میکنم

بعضی وقتا ادم مجبوره تو اجتماع باشه