2777
2789
عنوان

از مادرشوهرم متنفرممم

386 بازدید | 17 پست

ینی عوضی ترین ادمیه که دیدم من تقریبا ۳ساله عروسشونم با دوران عقد ازون اول که هرچی کادو براش میوردم میدیدم گولوله کرده گوشه اتاقه یا من با پول خودم دوران نامزدی کادو‌میخریدم فک میکردم ادمه میرفت جلو همه میگفت پسرم خریده بعد عروسیمون یسره غش و ضعف که همیشه ما اونجا باشیم من خیلی ادم کار کنی نیستم تا بعد عروسیم نه تاخالا غذا پخته بودم نه هیچی با این حال چندبار دوران عقد پاشدم ظرف شستم کار میکردم تو‌بگو یه تشکر ساده کنه یجوری رفتار میکرد انگار وظیفم بوده تازه میگشت ظرف کثیفارو میورد منم دیگ گفتم توووبه اگه یبار دیگ دست به ظرفاش بزنم شوهرمم همیشه میگفت ازت انتظار ندارم کار کنی دخترش از من بدترا اون دست به هیچییی نمیزنه با شوهرو بچش یسره پیششه و این کلفتیشونو میکنه با ذوق چند ماه پیش پدرشوهرم فوت کرد از من یه پیام دردو‌دل بهش داده بودم باورتون میشه از سمت من اس ام اس فیک ساخته بود با دخترش نشون شوهرم داده بود یسره بد منو میگه هی متلک متلک فلانی عروسش اله بله شانس دارن از عروس اینم بگم یه کااااار برا من نکرد تو این سه سال نه هدیه ای نه مناسبتی نه عروسی پول بده هیچیییییی پاگشامم ۳۰۰هزار تومن داد بهم اون دوماه شهر ماعه یه ماه تهران پیش دخترشه البته خونه کرایه داره اونجا هردفعه با شوهرم بحث داشتیم وقتی میومد شوهرم میگفت تمام وقت پیشش باشیم برامون غذاهک درست میکنه چه فرقی داره گفتم باشه اینسری غر نمیزنم میرم بهتر هیچ‌کاریییم نمیکنم چپ میره راست میره متلک میندازه به هیجام حساب نمیکنم بد باورتون نمیشه انقد خونش کثیفه دو سه سالی یبار رو بالشتیاشو نمیشوره با لباس فرشاش حالتو بهم‌میزنه اصلا خیلی کثیفه بعد شوهرم الان رفت سرخاک باباش منم رو‌مبل خابم برد تا دید من تنهام خابم جارو برقیو روشن کرد تا از خواب پریدم خاموش کرد جمع کرد ینی هنگمممم جادوگررررر ینی کی میشه از دستش خلاص بشم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تمرکز کردی رو بدیهاش.

بیا از خوبیاش بگو تا آروم شی.امکان نداره بهتون محبت نکرده باشه.حداقل درحق پسرش

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس
تمرکز کردی رو بدیهاش.بیا از خوبیاش بگو تا آروم شی.امکان نداره بهتون محبت نکرده باشه.حداقل درحق پسرش

خوبیاش برا خوانوادشه من هیچی ازش ندیدم اینکه پسرش ازدواج‌کنه هزار تومن کمک‌نکنه و بکنه اینکه با عروسش رقابت کنه اینکه یسره میگه باید ادم به خواهرو مادرش خدمت کنه تا عاقبت به خبر بشه زن رفتنیه اینکه حرف درمیارع برام اینکه زیراب منو پیش شوهرم میزنه تا از چشمش بیوفتم اینکه اگه ما بخایم تنها باشیم یه حرکتی میزنه اینکه تا میشینه با فامیلاش از خاطرات سفرایی که شوهرم بردشون و چه‌کارایی کرده فلانی میخاسته دخترشو بده بهشو‌اینا میگه  اینکه بفهمه ما سفریم ساعتی یبار زنگ‌میزنه به هربهونه اینکه وقتی تهرانه ما خونه خودمونیم هی زنگ‌میزنه مجبور میکنه شوهرمو بره خونه این درصورتی که کسی نیست حتی بدش میاد پسرش خونه خودش باشه 

ای کاش بجای پدر شوهرت این مادر شوهر عجو*زه ات میمر*د راحت میشدی

اخ بخدا ماه بود پدر شوهرم همش بامن دردو‌دل میکرد میگفت چقد اذیتش میکرده فتخشو عمل کرده بود با اون وضع از خونه پرتش کرده بود بیرون

خوبیاش برا خوانوادشه من هیچی ازش ندیدم اینکه پسرش ازدواج‌کنه هزار تومن کمک‌نکنه و بکنه اینکه با عروس ...

در هر صورت همون‌طور که پدرشوهرت رفته اونم می‌ره دیر یا زود.

سعی کن متانت و اخلاق خوبت به یادگار بمونه‌

میفهمم سخته تظاهر کردن.میفهمم خرده شیشه داره.ولی دنیا اینقدر ارزش نداره بخدا...اینو با تجربه 34سالم از زندگی صادقانه بهت میگم.

زندگی و دنیا اونقدرا که تو جدی گرفتی ،جدی نیست

در هر صورت همون‌طور که پدرشوهرت رفته اونم می‌ره دیر یا زود.سعی کن متانت و اخلاق خوبت به یادگار بمونه ...

حرفتو‌قبول ندارم من دست دوستی دادم اون اذیت کرد دیگ قرار نیست روی خوش منو ببینه ایشالا زودتر اینم به درک بره ذاشتم به موقع همرو جبران کنم همرووو

حرفتو‌قبول ندارم من دست دوستی دادم اون اذیت کرد دیگ قرار نیست روی خوش منو ببینه ایشالا زودتر اینم به ...

تو این بازی اولین کسی که داره حرص میخوره،جوش میاره  وعصبی میشه تویی.

تو خودت داری داغون میشی و شدی،خبر نداری.🥴☺️☺️🙄🙄🙄