2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی یلدا دعوت بودم خیلی زشت شده بودم😁عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2005 بازدید | 91 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کدوم صفحه گذاشتی

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)
اعتماد به سقفو 😂😔😔😔

واقعیته آخه😉

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
واقعیت مجازی 😔😔😔

نه عزیزم واقعیت واقعی😁

ما از این آدماش نیستیم خودمونو آدم دیگه جا بزنیم

چون از شخصیت واقعی خودمون راضی هستیم فدات شم

اونی که کمبود داره و از خودشو زندگیش راضی نیست خودشو یکی دیگه و جور دیگه جا میزنه

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
نه عزیزم واقعیت واقعی😁ما از این آدماش نیستیم خودمونو آدم دیگه جا بزنیمچون از شخصیت واقعی خودمون راض ...

بله بله ادامه بده 😔از اون آدرس ندادنت معلوم بود 

بای خوشگلم معلومه خیلی به همتون فشار وارد کردم 

عشق فقط سه حرفه 👈❤️خدا❤️ ️ 
بله بله ادامه بده 😔از اون آدرس ندادنت معلوم بود بای خوشگلم معلومه خیلی به همتون فشار وارد کردم

واقعا عقلت انقدر کمه که انتظار داشتی بهت آدرس خونه بدم🤣🤣🤣🤣🤣

خدای من

برو پی درس و مشقت بچه جون

مدرسه ها دیگه باز شده

واقعا عقلت انقدر کمه که انتظار داشتی بهت آدرس خونه بدم🤣🤣🤣🤣🤣خدای منبرو پی درس و مشقت بچه جونمدرس ...

عقل من کمه؟ بابام دهنش رو باز میکرد فتوا میداد همه منو میشناسن بخوای آدرس محل زندگیم رو هم میدم ؟؟؟😂 عزیزم پس حرف مفت نزن 

میبینی که بیست چهاری تو سایتم 

[QUOTE=365192580]عقل من کمه؟ بابام دهنش رو باز میکرد فتوا میداد همه منو میشناسن بخوای آدرس محل زندگیم رو هم میدم ؟آدرس محل زندگیمو به آدم‌های نرمال میدم

نه به آدم های معلوم الحال که سر ها پاشون مشکوکه😁

[QUOTE=365192580]عقل من کمه؟ بابام دهنش رو باز میکرد فتوا میداد همه منو میشناسن بخوای آدرس محل زندگی ...

😔😂پس حرف مفت و فتوا نده 

کسی نه خونتو دیده نه ویلاتو.... 

و اینکه اگر یه درصد واقعا مادر هستی و بیست و چهاری به قول خودت تو سایتی ،تبریک میگم شکا یه مادر افتضاحی که به جای رسیدگی به بچه ها و درس و مشقشون مدام تو سایت پلاسی

@آلبالو_خانوم_زرنگ    

و اینکه اگر یه درصد واقعا مادر هستی و بیست و چهاری به قول خودت تو سایتی ،تبریک میگم شکا یه مادر افتض ...

عجب 🤣🤣🤣🤣 بچه های من بزرگ هستن خودشون میتونن به خودشون رسیدگی کنن 

محض اطلاع دست پا چلفتی نیستن

😔😂پس حرف مفت و فتوا نده کسی نه خونتو دیده نه ویلاتو....

واقعا ناراحت میشم که یه خونه و ویلا انقدر براتون عجیب غریبه

مدام رو دروغ بثدنش تاکید دارین

اگر اینجوری آروم میشی فکر من دروغه