2777
2789
عنوان

چرا اینجوری هستید واقعا

114 بازدید | 17 پست

یکی دو هفته پیش تاپیکای ناراحتی از شوهرمو میزاشتم همه میومدید دلداری و کلی باهام خوب بودید مدام خبر میگرفتید چی شد

الان تاپیکای خوبمونو میزارم گزارش میزنید توهین میکنید گارد میگیرید بدتون میاد؟

مگه نباید خوشحال شید برا ادم؟

چرا من پس حالم خوب میشه حال خوب یکیو میبینم؟

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من صد بار گفتم اینجا حسودن 

بگی حالم خوبه میگن دروغ میگی 

بگی بدبختم آواره هستم تو کوچه چادر زدم عزیزی 

چون از خودشون پایینی

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

حرف حق👌🏻

بخدا تعجب میکنم

تاپیک خوب میزنم ک فلان شد شوهرم تعریف کرد اینکارو کرد اونکارو کرد میام میبینم یا کلی توهین بهم کردن یا تعطیل شده

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

خودتو ناراحت نکن من این حرفتو خیلی درک میکنم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من صد بار گفتم اینجا حسودن بگی حالم خوبه میگن دروغ میگی بگی بدبختم آواره هستم تو کوچه چادر زدم عزیزی ...

اخه واقعا بده

بخدا من خوشحال میشم حالتون خوب باشه حتی ب دروغ 

چجوری دلشون میاد

خوشحالیتو هیچ جا جار نزن حتی اگر نمی شناسنت و نمی بیننت

قدیم ترا می گفتن خوشبختیو جار نزن

منم از اینکه کسی خیر ببینه خوشحال میشم

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

اخه واقعا بدهبخدا من خوشحال میشم حالتون خوب باشه حتی ب دروغ چجوری دلشون میاد

من هم همینطورم هیچ وق دلم نمیاد برم تاپیک شادی رو خراب کنم 

ولی تا دلت بخواد میتونم کاربر نام ببرم که اینطورین 

من یبار تاپیکم رفت پربازدیدتاپیک خوشحالی بود انقدر فحشم دادن و توهین کردن اخرم ترکوندن

اخه برا من انقدر دو هفته پیش همدردی کردن

تاپیک تشکرم ازشون هست

الان واقعا هنگ کردم گله کردم

بابا دلشون بزرگ نیست چرا

بخدا غممونو یادمون نرفته ک یکم خوش باشیم غمو نبینیم بده؟

خدا ب هممون دل بزرگ بده با دل خوش