2777
2789
عنوان

به پسرداییم جواب منفی دادم

119 بازدید | 11 پست

از من ۱۰ سال بزرگتر بود 

شغل و ماشین و خونه و هیچی هم نداشت تو اون سن 

اومد خواستگاریم گفتم نه ، البته دایی و زنداییم و خودش از لحاظ اخلاقی خیلی آروم و خوب و بی ازارن

ولی من کلا حس خوبی بهش نداشتم.

چون اونا همه چادری و اینجورین منم دوست داشتم آرایش کنم و تیپ بزنم 

دلم میخواست بقیه زندگیمو برم تو یه خانواده که مجبورم نکنن چادر سر کنم

بعد عقد کردم اومدن تو عقدم زنداییم گریه کرد و خودشو زد به مریضی و رفت تو اتاق 

بعدشم دیگه به من محل سگ نمیدن 

خب تقصیر من چیه من دلم نمی‌خواست با فامیل عروسی کنم.

مامانم یه دختر مثل ماه بهش معرفی کرد، خوشگل خانواده دار و از هر لحاظ بهتر از خودش ولی زنداییم گفت نه نمی‌خوایم.

اگه نمی‌خواهید با من چتونه پس 🥺😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخه اون دختر از لحاظ سنی و خانواده هاشون هر دو پدر و مادر کارمند و آروم و ابرودار بودن به هم میومدن

یجوریه آخه

بری خواستگاری دختر یه خونه بعد جواب منفیبدن و یکی دیگه معرفی کنن

من بودم بهم برمی‌خورد

ولی تو کار درستو کردی که با منطق ازدواج کردی

طرف حتی شغلمم نداشته برای چی باید زنش میشدی!

نمی‌دونم بخدا 

تازه طلبکارم هستن خب دلم نمیخواستش

بخدا اگه ۱۰درصد حس خوب داشتم بهش میگفتم شغل نداشتند هم جهنم.

ولی همیشه تو ذهنم بود تو بچگیامون به خواهرش که همسن منه می‌گفت اگه لاک بزنید دستاتو قطع میکنم بعد من سر همین مسئله همیشه ازش وحشت داشتم تو عالم بچگی دیگه بزرگتر هم شدیم که اصلا نمیتونستم فکر کنم همسرم باشه

یجوریه آخهبری خواستگاری دختر یه خونه بعد جواب منفیبدن و یکی دیگه معرفی کننمن بودم بهم برمی‌خوردولی ت ...

نمی‌دونم آخه مامانم دوست داره اون خوشبخت بشه حتی بیشتر از من که بچه‌ی مامانمم، بچه‌ی داداششو دوست داره

نمی‌دونم بخدا تازه طلبکارم هستن خب دلم نمیخواستشبخدا اگه ۱۰درصد حس خوب داشتم بهش میگفتم شغل نداشتند ...

اتفاقا لاک و این‌چیزها مهم‌نیست .ولی شغل ی مرد تضمین بدبختی ی زندگی.مرد بدون شغل و پول هرگز نمیتونه خوشبختی بیاره

اتفاقا لاک و این‌چیزها مهم‌نیست .ولی شغل ی مرد تضمین بدبختی ی زندگی.مرد بدون شغل و پول هرگز نمیتونه ...

نه منظورم به لاک نیست 

منظورم اینه که وقتی می‌گفت دستاتو قطع میکنم یه آدم وحشتناک میدیدمش