2777
2789
عنوان

طلسم بدبختی بیچارگی

| مشاهده متن کامل بحث + 621 بازدید | 76 پست
بله ولی هزینش زیاده من ازش نتیجه دیدم

❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

نمی‌دونم شما چی میخواید اما من همیشه پول میدم به یه خانمی مصلا ۱۴۰_۱۸۰ ایناست قیمتاش پول میگیره چله ...

❗️❗️❗️

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بیشتر هم سرت میاد بجای کمک از خدا از بنده اش کمک میخای مسلمونی ؟؟؟ نمازات اول وقته؟؟ قران میخونی؟؟

شما تو شرایط منی میدونی که چقدر التماسش کردم؟میدونی چقدر ازش خواستم؟میدونی ؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
من اصفهان عالم میشناسم..میخایی تماس بگیرید نولت بده بری؟؟چند ماه ژپل دارع...اینستا داری بزن علیرضا ب ...

اره الان سرچ میکنم🥺

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست ،اینو گفتم چون لازم نیست زحمت بکشین کاراگاه بازی دربیارین بجاش روی زندگی خودتون تمرکز کنین😃😂😂
سرچ کن..

عزیزم نمیاد بالا میشه عکس پیجش بفرسی

خب تو میگی کلاهبردایه پس چرا میگی تو اهواز دنبالشم خو... منم پیج یه بلاگریو دارم

تو اهواز دنبال پیچ و بلاگر نیستم دعانویس که تو شهر و محله ش معروفه کسی که در و همسایه میشناسنش نه اینکه یه دوزاری که تو مجازی ادعای دعانویسی میکنه و پول بجیب میزنه

تو مگه دعانویسی؟من منظورم به دعانویسی کلابردار مجازیه

ادم اول سوال میکنه ببینه طرفش دعا نویس هست یا نه بعد مینویسه دوزاریتون 

بعد ک فهمید طرفش دعا نویسه بعد با شخصیتش میاد جلو خودشو رو میکنه 

ادم اول سوال میکنه ببینه طرفش دعا نویس هست یا نه بعد مینویسه دوزاریتون بعد ک فهمید طرفش دعا نویسه بع ...

خودم میگم گور پدر هرچی دعا نویس رماله حرومزادن 

تو اول ببین طرفت دعا نویس هست یا نه بعد بگو دوزاریتون 

اشتباه داری میزنی بنظرم برو دنبال روانپزشک بگرد خودتو معرفی کن 

کی موبایل داده دستت والا شعور فرهنگم خوب چیزیه والا 

بنظرم بجا دعا برو دنبال اینا بگرد اینارو کسب کن 

برات متاسفم واقعا دلم برات میسوزه معلوم نیست چکارت کردن اینقد عقده ای شدی همرو رمال میبینی بگو افسارتو ببندن نخوای   پاچه ملتو بگیری 

دیگه جوابتم نمیدم فقط برات ارزو شفاعت میکنم