2777
2789
عنوان

گذشته خواستگارتون واستون مهمه

121 بازدید | 14 پست

چطور ممکنه پسری با همه رابطه ج.نسی داشته باش ولشون کنه البته نه با دختری ک شغلش رابطه است نه با کسی ک تو رابطه بوده و بعد باهم تماس فیزیکی‌داشتن 

بقیه رو رابطه انجام نده عاشق و وابسته کنه اونا هم ول کنه 

شوگر مامی هم داشته باش ب اون هم حال بده در مقابلش پول بگیره

بعد بره خواستکاری کسی که همون موقع دوستی با اون دخترها تو ذهنش بوده؟ 

بگه من فقط اون رو از اول دوست داشتم! 

بعد دختره هم قبولش کنه عقد کنن 

عجیبه واقعا ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخواستم بگم مهمه ولی اگر یکی دوتا رابطه عاطفی بوده و تاثیری دیکه الان روش نداره واسم مهم نیست

اما این از تاثیر گذشته فکر کنم یه مشگلی داره ممکنه در آینده هم دامن گیرش بشه

البته بستگی داره شما از این ازدواج چی میخواید

دخترک چیپس خورم...🍟دعا کنید امسال کنکور پرستاری دولتی شیراز یا گیلان قبول بشم...بهش نیاز دارم❤️‍🩹کل زندگیم همش توی تلاش بوده دیگه میخوام این آخرین تلاش زندگیم باشه.

از کثافت یه چبز اون طرف تره عوضی

اره والا..اون دختریم که همچین ادمیو قبول میکنه ینی دست کمی از کارای اون نداشته وگرنه یه دختر پاک صد درصد با این گذشته مشکل داره!

اره والا..اون دختریم که همچین ادمیو قبول میکنه ینی دست کمی از کارای اون نداشته وگرنه یه دختر پاک صد ...

از ایم دخترهاس ک خانونوادش نمیذاشت تنها تا سر مغازه بره و هیچ وقت دوست پسر نداشته 

از ایم دخترهاس ک خانونوادش نمیذاشت تنها تا سر مغازه بره و هیچ وقت دوست پسر نداشته

اتفاقا ممکنه دختری که تا سر کوچه نرفته باشه از بقیه دخترا حرفه ای تر باشه تو این مورد..البته بعضی ها..نمیشه اینجوری قضاوت کرد ولی کلا خیلی ادم باید بی عقل باشه که همچین کسیو قبول کنه...مطمئنا در اینده هم نتایجشو میبینه.

یعنی‌چندشت نمبش با مردی باشی ک ب زن سن باالا حال میداده زنه هم پول میداده بهشیا دخترا رو فریب داده و ...

خب منم منظورم همینه پس چی گفتم

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

اتفاقا ممکنه دختری که تا سر کوچه نرفته باشه از بقیه دخترا حرفه ای تر باشه تو این مورد..البته بعضی ها ...

من حتی به عنوان دوست پسر هم همچین کیسی رو انتخاب نمیکنم چ برسه شریک زندگی!

با حرفت هم موافقم گاهی دخترهای ک تحت فشار خانواده بودن بعد ک چشم و گوششون باز شد حسابی از خجالت طرف درمیان.

من حتی به عنوان دوست پسر هم همچین کیسی رو انتخاب نمیکنم چ برسه شریک زندگی!با حرفت هم موافقم گاهی دخت ...

اره بعضیا اب نمیبینن ولی شناگر خوبین..کلا نباید بچه رو تحت فشار گذاشت باید راهنماییش کرد برای انتخاب راه زندگیش ولی سختگیری بیش از حد از اینایی که نمیزارن دختر هیچ جا بره یا به هرچیزیش گیر میدن فقط باعث میشه طرف عقده ای بشه و یه روزی به یه طریقی جبران کنه