2777
2789

خیلی حالم بده دو تا دکتر حضوری ویزیت شدم گفتن عمل نکن انحرافت درست نمیشه بدترم بنظر میرسه آنلاینم مشاوره شدم خیلی امیدوار کننده نبود حرفاشون از یه طرفم انقد این حرفارو شنیدم بیشتراز قبل رو مخمه قبلا انقد تو چشمم نبود الان کلا اعتماد به نفسمو گرفته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مگه میشه 

شما باید بری پیش متخصص گوش و حلق و بینی نه جراحی زیبایی و پلاستیک 

اونا کارشون همینه که هم به زیبایی و هم به سلامت بینی و راه های هوایی اهمیت بدن

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

مگه میشه شما باید بری پیش متخصص گوش و حلق و بینی نه جراحی زیبایی و پلاستیک اونا کارشون همینه که هم ب ...

با متخصص گوش و حلق و بینی مشاوره آنلاین گرفتم گفتن حضوری بیا انحرافت شدیده آنلاین نمیشه گفت

خب حضوری برو 

راست میگن 

بعدشم احتمال خیلی زیاد برات سیتی اسکن مینویسه چون حتی با معاینه حضوری هم نمیتونه نظر بده

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده