2777
2789

ببینید منم ب چشم زخم معتقدم ولی نه که دیگه ادم خودشو از مردم قایم کنه بنظرم ادم ایت الکرسی اینا بخونت تاخدا نخادچشم نمیخوره ولی شوهرم وقتی مهمون میخاد بیاد خونمون شیرینی نمیخره میگه شیزینی بخرم چشم میخوریم یا مثلا هراتفاقی که میفته ب مردم تهمت میزنه ک فلانی چشم زده. یا مثلا تو بارداریام اصن مهمونی نمیریم که شکم منو چشم نزنن واقعا درک نمیکنم فازشو.  بش میگم بچه ک ب دنیااومد چی اونو چطور میخای قایم کنی تو شکم من چشم بخوره ب دنیا بیاد که واویلاس

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشیدا ولی شوهرت خرافاتیه مگه مردم بیکارن بشینن شمارو چشم بزنن

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

مرتیکه موذی میخواد خرج نکنه الکی این خوزعبلیات و میگه توم‌ هی ب جونش غر بزن بگو چشم زدی☹️

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

شیرینی خریدن مگه چشم خوردن داره😐الله و اکبر

اره دیگه مگه نمیدونی جز اسی و شوهرش دیگه کسی شیرینی نمیخره

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است

بیشترخرافاتیه بگوچراشیرینی فروشیاچشم نمیخورن تنهازن بااردارشمانیستی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
بگو بخدا همه مردم شیرینی میخورن همه لباس میخرن تفریح میرن رستوران میرن خیلی پولدارین ک نگرانه؟

تاپیکای قبلمو بخونی میفهمی پولدارم یانه.... من حتی بش اینم میگم که شهرمون پر از خونه ها و ساختمونای خوشگله و ماشینای گرون پس اونا بیان هروز گریه کنن که چشم میخورن!