2777
2789
عنوان

بهترین سرم پوستی عمرتون

62 بازدید | 15 پست

بهترین سرم پوستی که استفاده کردید برا صورتتون چی بوده ؟ ب همراه برندش بگید لطفا 

چیزی که صد بار دیگه هم تمدیدش میکنید ؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

لاکتیک اسید اوردینری برای پوست مختلط خوبه جوش زیر پوستی و دون دون و از بین می‌ره

فکر کنم لاکتیک اسید ی لایه بردار ضعیفه درسته ؟ 

از پیلیننگ اوردینری ضعیف تر 

نظرت راجب نیاسینامیدش چیه 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
فکر کنم لاکتیک اسید ی لایه بردار ضعیفه درسته ؟ از پیلیننگ اوردینری ضعیف تر نظرت راجب نیاسینامیدش چیه

راستش نیاسینامید به من نساخت 

هر پوستی یه لم خاصی داره دیگه 

آره دقیقاً لایه بردار ضعیفه

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

نیاسنامید و رتینول اوردینری

اتفاقا الان پرسیدم از دوستمون 😌😂

رتینول ضد چروکه ... فکر کنم برای بعد سی خوب باشه درسته ؟ 

نیاسینامیدش چیکار کرده برات ؟ چ سودی داشته بزا پوستت؟

من از اوردینری هیچ نتیجه ای نگرفتم ☹️

از کدومش 

راستش نیاسینامید به من نساخت هر پوستی یه لم خاصی داره دیگه آره دقیقاً لایه بردار ضعیفه

اره آفرین . باید آنقدر امتحان کنی ببینی چی برات خوبه . 

دستت درد نکنه عزیز دلم 

کلاژن هم استفاده‌ کنید فوق العاده برای پوست خوبه

قرصش؟ 

اتفاقا الان پرسیدم از دوستمون 😌😂رتینول ضد چروکه ... فکر کنم برای بعد سی خوب باشه درسته ؟ نیاسینامی ...

جلوگیری از چروک های ریز نمیزاره چروک بیاره برای منافذ لک جای جوش عالین 

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
کافئین

کاقئین منم هیچ اثری ندیدم ازش . 

چون بیشتر مواقع تیرکی زیر چشم ارثیه هر کار کنی نمیره 

ارثی نباشه می‌ره