2777
2789

زنگ میزنه هی میپرسه اخلاق زنت حالا خوبشده😑بسیار ادم بی منطق و بی تربیتی هست من کلا احترام گذار بودم تااینکه از لحظه لحظه زندگی من حتی محبت شوهرم به من حسادت و فتنه گری میکردن فقط گفتم لطفا دخالت نکنید تو زندگی ما چون رابطع منو شوهرم باهم بد میکرد الانم میدونم دنبال داستانه قط رابطه کردم آتو دسش ندم به شوهرم میگه ازدلش درنیار بعد دعوا پررو میشه طلا نخر عید میگه لباس عید نپوش لباس کهنه بپوش مشکل خودشون نمیبنن امیدوارم یبار شوهرم بشناستشون

خیر نبینند دیگه بقیه اش با شوهرت هست که چه طور می خواد زندگی اش مدیریت کنه

اره والا منم قط رابطه کردم این روزا ادم حوصله خودشم نداره

چه برسه حرف های خاله زنکی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول که اینقدر جانبدارانه گفتی که باور نکردم 

دوم که شما قطع رابطه کردی چیکار مادر و پسر داری 

سوم توقع نداری قید بچه خودش و پاره تنش رو بزنه که 

چهارم مشکل از همسرت هست که مدیریت رابطه بلد نیست. دلیل نداره اینقدر مادرش در جریان جزییات زندگی شما باشه 

ولی بی منطق نباش و رابطه مادر و پسر رو خراب نکن 

اول که اینقدر جانبدارانه گفتی که باور نکردم دوم که شما قطع رابطه کردی چیکار مادر و پسر داری سوم توقع ...

خراب نمیکنم عزیزم چون این حرفو از شوهرم میپرسه میفهمم دنبال داستانه منم هیچ نمیگم سه ماهم ازشون بی خبرم بخدا حالشونم میپرسم میگن خودشیرینه و خود نما هیچ جوره از هر دری وارد شدم رو منه بی چاره عیب گذاشتن

خراب نمیکنم عزیزم چون این حرفو از شوهرم میپرسه میفهمم دنبال داستانه منم هیچ نمیگم سه ماهم ازشون بی خ ...

مدیریت همسرت ضعیفه 

دختر خوب این رو به همسرت یاد بده 

همه جونش رو هم برای مادرش بده کمه ولی از جزییات خونه شما نباید چیزی بگه 

به نظرم شوهرت مدیریت نداره و عزت نفسش پایینه و تایید مادرش رو میخواد 

خانواده شوهر مثلدعقربن ذاتشون نیش زدنه باید حدومرز بزارید 

قطع ارتباط اونم وقتی پسرش خونه مادرش بره و بیاد و گزارشات بده فقط طلاق عاطفی  میاره 

مشکلات شما پیچیده باید روانشناس و زوج درمانگر برین

به نظرم شوهرت مدیریت نداره و عزت نفسش پایینه و تایید مادرش رو میخواد خانواده شوهر مثلدعقربن ذاتشون ن ...

ما ۱۸ ساعت ازشون دوریم سالی دوباره بیشتر نمیریم 

اره مادرش خیلی هار و بد زبونه خواستم قطع رابطه کنه هوچیه منم گفتم مادره رفت و امد کن ولی هیچی از زندگیمون بهشون نگو

خراب نمیکنم عزیزم چون این حرفو از شوهرم میپرسه میفهمم دنبال داستانه منم هیچ نمیگم سه ماهم ازشون بی خ ...

اول همه به حفظ زندگی مشترکت فکر کن و حواست به همین باشه مشکل رابطه مادر و پسری کاری به شما نداره نه براش دلسوزی کن نه ذهنت درگیرش کن 

اون مادر اگه علاقه به دیدن پسرش و رفت و آمد باهاش داره رفتار و گفتارش بهتر کنه  هم می خوان مثل گاو رفتار کنند هم می خوان عروس مثل آدم بهشون احترام بزاره

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

اول همه به حفظ زندگی مشترکت فکر کن و حواست به همین باشه مشکل رابطه مادر و پسری کاری به شما نداره نه ...

چشم مرسی عزیزمن همه میگن عقدی اینجوره پای یه بچه بیاد وسط اونا کم رنگ ترم میشن