2777
2789
عنوان

حاضرید با این پسر ازدواج کنید

289 بازدید | 53 پست

ما ۵ ساله باهمیم ولی میدونم که اشتباه کردم.

از توی دانشگاه آشنا شدیم.

سن من حدود ۳۵ و اون ۴۰.

اونها ۵ تا بچن و اوضاع خانوادشون چه از لحاظ مالی چه فرهنگی پایین‌تر از ماست.

خودش اعتیاد داره به تریاک و گل و مشروبات الکلی.

ولی الان فقط مشروب و گل مصرف میکنه (به گفته خودش البته)

از همون اول میگفت من نمیخوام ازدواج کنم و قصد ازدواج ندارم که چون منم دیدم شرایطش مناسب نیست گقتم منم قصدشو ندارم و چون دوستش داشتم فقط باهم دوست بودیم.

من خودم خونه ، ماشین ، کار ، پول همه چی دارم. اون هیچی نداره . کار میکنه اما تمام پولش معمولا میره پای آبجو و گل و...

تازگی‌ها هم خیلی بهم توهین میکنه یا بی دلیل قهر میکنه (تاپیکهای قبلیم توضیح دادم)

کلا نمیدونم چیکار کنم.

البته اخلاقش خوب و مهربونه و بهم خیلی محبت میکنه و حرف میزنه و ابراز میکنه اما بقیه ویژگی‌هاش اینجوریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

همینو بگیر ولش نکن، کیس عااااالی

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

وای دخترجااان یعنی خودت نمیدونی باید چیکار کنی؟😐

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

ترجیح میدم برا خاک باشم تا همچین آدمی

از خوشبختی خسته شدید ؟ دلتون چشم اشکی و در به دری میخواد؟

اگه اره جواب مثبت بدید

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

من حس میکنم خودت شیشه میزنی وگرنه ادم عادی با این کلکسیون لجن نمیپره😐

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....