2777
2789
عنوان

خیلی متعهدم به عشقم

107 بازدید | 17 پست

پسرم ، دوستان من یه دختریو دوست دارم ، ۱۹ سالمه 

خلاصه اون دختره نمیدونه دوسش دارم و.....

ولی خیلی دوستش دارم 

دیروز تو یه مغازه یه دختریو دیدم ، دختره نگاهش یطوری بود که معلوم بود ازم خوشش اومده حتی خودشونم سر حرفو باز کردن 

راستش منم از دختره خوشم اومد 

ولی با اینکه به کسی که دوسش دارم حتی نگفتم دوستش دارم و نمیدونه خودمو متعهد دیدم و ول کردم 

الان میترسم این دختری که دوسش دارم ، اون از من خوشش نیاد و جوابش منفی باشه یا تا سال دیگه که می‌خوام به خانواده بگم ازدواج کنه و فقط ضرر بیاد سراغم‌

واقعا بعضی موقعا آدم میمونه چیکار کنه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نگو متعهدم😐

اون لحظه احساس تعهد کردم ، حتی دیگه نگاه دختره نکردم 

رومو کردم اونور

ولی چون هنوز حتی نمیدونه من ازش خوشم میاد ، میترسم اصلا بفهمه جوابش منفی باشه و ازونور هم اینو از دست بدم و یه شکست عشقی بخورم ، هم اونو که خودشم ازم خوشش میومدو از دست دادم....

برادرم سنت خیلی خیلی کمه

برا دختر هم این سن زوده چه برسه پسر

با خود اون دختر مطرح کن اگه احساس دوطرفه هس اونموقع نشون بشین 

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
خب برید به مادرتون بگید با مادرشون در میون بذارن

اصلا با مادرم راحت نیستم 

همش باهام کلکل می‌کنه و بم حرف میزنه برا همین باش احساس راحتی نمیکنم ، همش می‌ره رو مخم 

منم اصلا احساس راحتی نمیکنم باش....

متاسفانه راه هام با دختره هم طوری نیست غیر خانواده کسی بتونه بش بگه....

اون لحظه احساس تعهد کردم ، حتی دیگه نگاه دختره نکردم رومو کردم اونورولی چون هنوز حتی نمیدونه من ازش ...

خب همون که حس کردی دوستش داری بدت نیومده ازش

یعنی اینکه عاشق نیستی 

حس زود گذره چون عاشق واقعی کسی و جز اون نمیبینه

حتی اگر هم بهش نرسه

مدت هااا طول میکشه که اون آدم سابق بشه

امام‌رضا..🥲❤️ کاربری‌دست‌دو‌نفره‌منو‌دوستم..🫂
برادرم سنت خیلی خیلی کمهبرا دختر هم این سن زوده چه برسه پسربا خود اون دختر مطرح کن اگه احساس دوطرفه ...

رابطمون خانوادگیه 

طوری نیست بتونم تنها ببینمش باید خانواده بگن که بالا برای دوستمون گفتم جریانشو...

آره میدونم سنم کمه ولی خب دل که سن حالیش نیست....

خب همون که حس کردی دوستش داری بدت نیومده ازشیعنی اینکه عاشق نیستی حس زود گذره چون عاشق واقعی کسی و ج ...

اونی که دیروز دیدم فقط ازش خوشم اومد ، وگرنه عاشقش نشدم 

طرف ازدواج می‌کنه خیانت می‌کنه ، من اصلا بش نگفتم ولی حتی حاضر نشدم نگاه دوم به دختره کنم فقط تو نگاه اول دیدمش

عشق یعنی تعهد ، نه اینکه از بقیه بدت بیاد 

من اگه میدونستم اینی که دوستش دارم دوستم داره و نامزد بودیم حتی تا مرحله خوشم اومدنم نمی‌رفتم....

چون وقتی که اونو میبینم ، دیگه واقعا دختریو نگاه نمیکنم ، الان یه مدت طولانی ایه ندیدمش‌

رابطمون خانوادگیه طوری نیست بتونم تنها ببینمش باید خانواده بگن که بالا برای دوستمون گفتم جریانشو...آ ...

از اطرافیان اون دختر نمیتونی شماره یا ایدی ای ازش پیدا کنی؟ که مجازی بگی لااقل 

چی بگم خودتون میدونید ولی بهتره قبل پا پیش گذاشتن مزه دهن دختر رو بفهمید

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
از اطرافیان اون دختر نمیتونی شماره یا ایدی ای ازش پیدا کنی؟ که مجازی بگی لااقل چی بگم خودتون میدونید ...

نه اینقدر گشتم ندیدم شماره ای یا ایدی ای 

خب برم بش بگم ، آشناست یکدفعه بره به مادرش بگه پسر خانم فلانی مزاحمم شده یا.... خیلی زشته 

آبروم تو دو طرف می‌ره و اونام فک میکنن نابابم

توی فضای مجازی به اکانت فیک بهش پیام بدید ببینید حسش چیه

فیک بش پیام بدم چی بگم؟؟؟

خب باید با اصلی برم که یکدفعه میبینی می‌ره به خانوادش میگه پسر خانوم فلانی مزاحمم شده(شاید ندونه واقعا دوستش دارم)

اونموقع از چشم همه میوفتم 

بهترین کار اینه مادرم بگه که با مادرمم راحت نیستم 😥