2777
2789
عنوان

خانومااا توروخدا بیاین🤦🏻‍♀️

136 بازدید | 24 پست

لطفا اگ میتونین تاپیک اولمو بخونین ک کاملا متوجه جریان شین بعد نظر بدین 

من با یکی ۵ ماهه تو رابطم رابطمونم جدیه

از همه لحاظ اوکیه ولی حس میکنم خسیسه 

البته شرایط مالیش هم خوب نیست ولی بهرحال من درکش کرده بودم ولی چند باری ک بحث خرج و بیرون و این چیزا شد دراومد یسری چیزا گفت ک واقعا حس میکنم خسیسه 

احتمالا باهاش کات کنم .میدونم بخوام کات کنم خیلی پیگیر میشه و میپرسه چیشده آیا بگم دلیلش اینه ک میخوام کات کنم؟

آیا احتمالی هست ک این پسر با این همه ادعای دوس داشتن دست از خسیسی برداره؟

البته تا الان چندین بار معذرت خواهی کرده ک شرمندم الان دستم خالیه( چون همه پولاش میره جا قسط میخواد ماشین بگیره) گفته بعدا جبران میکنم برات

سر دوراهی موندم خداا🤦🏻‍♀️

قسط داره چیزی نمیمونه خرج کنه لابد

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظرم یکم صبر کن شاید بعدا جبران کنه بخاطر پول ادم نباید با کسی کات کنه ک

عزیزم بخاطر پول نیست لطفا دو دیقه وقت بزار تاپیک اولمو بخون

خب منم صبر کردم و درکش کردم ولی یسری حرفا وسط بحث راجب این موضوع گفته ک حس میکنم خرج نکردنش بخاطر بی پولی نیست خسیسیه🤦🏻‍♀️

عزیزم بخاطر پول نیست لطفا دو دیقه وقت بزار تاپیک اولمو بخونخب منم صبر کردم و درکش کردم ولی یسری حرفا ...

درسته عزیزم میدونم چون خرج نمیکنه...

مدت زیادیه با همین؟

منم وضعم همینه...خودش بم گف وض مالیش خرابه خرج نمیکنه ولی همش فکر میکنم یچیز کوچیک میتونه بگیره ک در حد ۱۰۰ تومن 🚶🏻‍♀️

اگ واقعا خسیسیه ادم اذیت میشه برا همین میگم باید یکم صبر کنی

منم اینا میان تو ذهنم ک میبینم مثلا نامزد دوستم درآمدی نداره ولی مناسبتو بی مناسبت کلی خرجش میکنه پول میده بهش

با اینکه دختره خودش ملیاردره و کلا پسرایی میبینم ک هیچی ندارن ولی انقد خرج دختره میکنن

حالا خوبه من توقعی نداشتم🤦🏻‍♀️

عزیزم بخاطر پول نیست لطفا دو دیقه وقت بزار تاپیک اولمو بخونخب منم صبر کردم و درکش کردم ولی یسری حرفا ...

عزیزم من الان رفتم تاپیک اولتون خوندم

این وضش از اونی ک من باهاشم خیلی بهتره اون تالا یبارم یچیز نگرفته هربار میریم بیرون هیچی نمیخوریم💔🤣

باز دم اون گرم کادو گرفت

درسته عزیزم میدونم چون خرج نمیکنه...مدت زیادیه با همین؟منم وضعم همینه...خودش بم گف وض مالیش خرابه خر ...

۵ ماهه باهمیم

و قراره همین ماه آینده با مامانش برا آشنایی بریم بیرون 

دقیقاااا منم حرفم همینه هیچکس اونقدی ندار نیست ک نتونه حداقل ماهی یبار یه اکسسوری چیزی درحد ۲۰۰ تومن بگیره یا ماهی یبار طرفو رستورانی نبره

بخدا هرچی پرو ترو پرتوقع تر باشی بهتره🥲🤦🏻‍♀️

زورم میگیره من توقعاتم انقد سطحی هستن و برآورده نشن 

جدا ازینا یسریارو میبینم پسره وضعش بدددد ولی هرکار برا خوشحالی دختره میکنه

درسته ولی چطور بگم لطفا یه دیقه وقت بزارین تاپیک اولمو بخونین دوباره نظرتونو بگین

حرفاش بدبودولی بازم نمیشه گفت خسیسه چون یه خرجایی هم کرده که بدنبوده بایه مشاورحرف بزن

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
۵ ماهه باهمیمو قراره همین ماه آینده با مامانش برا آشنایی بریم بیرون دقیقاااا منم حرفم همینه هیچکس او ...

عع چقدر خوب انشالا به سلامتی

اره حرف ما درسته حس میکنم واقنم همینه ولی چون ما ادمای کم توقعی هستیم اونا زورشون میاد خرج کنن مخصوصا من ب شخصه بش نگفم برام اینو بگیر اونو بگیر فقد بش گفم درکت میکنم اونم تو دلش میگ این ک بسازه مرض دارم خرج کنم ولی شعور ندارن

دقیقا ب همین نتیجه رسیدم ادمای مظلوم همیشه بدبختن

چون اونا عشق واقیع💔

عزیزم خودت میدونی ولی یه شاخه گل اونقد قیمت زیادی نداره که نمیگیره آدم خسیس درست بشو نیست

گرفته دو بار.. ولی وسط بحث گفته تو از من انتطاررر داری انتظار گل داری پس فردا طلا میخوای ماشین میخوای انقد گندش کرده ک انگار من انتظار چی داشتم خدا🤦🏻‍♀️

حرفاش بدبودولی بازم نمیشه گفت خسیسه چون یه خرجایی هم کرده که بدنبوده بایه مشاورحرف بزن

گلم تاپیک اولو خوندی؟🥲

آره یه خرجایی کرده ولی بخاطر اینکه وسط بحث سر این موضوع