2777
2789
عنوان

ویرایش اطلاعات کنکور

64 بازدید | 18 پست

کسایی که معدل تقریبی وارد کردن میتونن ویرایش کنم مشکل پیش نمیاد 

یکی از نزدیکانمون معدل یازدهمم رو تقریبی زده گفته نمی‌دونم مشکلی پیش نمیاد براش می‌تونه درستش کنه بعدا 

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از کجا بیارم؟من تغییر رشته ای هستم..نزده برام😭😭مگ ترمیم نمی‌کنیم دیگ چ مشکلی؟؟؟

ترمیم معدل رو تغییر نمیده صرفا نمره برا سابقه تحصیلی تغییر میکنه

تو سایت مای مدیو کارنامتو ببین

نام کاربریت شماره شناسنامست رمز عبورم 6 رقم سریال شناسنامه

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

ترمیم معدل رو تغییر نمیده صرفا نمره برا سابقه تحصیلی تغییر میکنهتو سایت مای مدیو کارنامتو ببیننام کا ...

میگه باز نمیشه میزنه اطلاعات دانش آموزی یافت نشد منم نمی‌دونم زمان ما که اینطوری نبود

حساب کاربری دست دونفره سوتفاهمی پیش نیاد 

بعدا میتونی ویرایش کنی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

ترمیم معدل رو تغییر نمیده صرفا نمره برا سابقه تحصیلی تغییر میکنهتو سایت مای مدیو کارنامتو ببیننام کا ...

وای من نمی‌فهمم🥲🥲

رفتم تجربی برام میاره ۱۱ ام رو..من انسانی شدم دیگ‌.دیپلم انسانی دارم..فقط ۱۲ برا انسانی میاره معدل..بقیه اش نه..چیکار کنم؟؟دسترسی  ب مدیر ندارم..🥲🥲

چ تاثیری داره یعنی؟؟

خب مگ معدل برا فرهنگیان مهمه؟؟

مگ همون ترمیمی ها تاثیر نداره فقط؟؟

وای من نمی‌فهمم🥲🥲رفتم تجربی برام میاره ۱۱ ام رو..من انسانی شدم دیگ‌.دیپلم انسانی دارم..فقط ۱۲ برا ...

خب معدل یازدهم همون تجربیت رو بزن.. تاثیری نداره معدل کل ولی میگم چون نمره ها دست آموزش پرورشه ی موقع سنجش بهانه نکنه که اشتباه بود

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

خب مگ معدل برا فرهنگیان مهمه؟؟مگ همون ترمیمی ها تاثیر نداره فقط؟؟

چرا فقط پرسیدی که ترمیم بزنیم معدل تغییر میکنه؟ گفتم نه فقط هون نمره تغییر میکنه رو معدل تاثیر نداره.. مهم فقط همون نمرست

ما دوباره سبز می‌شویم🌿

خب معدل یازدهم همون تجربیت رو بزن.. تاثیری نداره معدل کل ولی میگم چون نمره ها دست آموزش پرورشه ی موق ...

اهاا..ترسیدم..پس تجربی ها ر‌و وارد کنم برا ۱۱؟

برا کل اشتباه هم باشه طوری نیست ن_؟؟