2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12619 بازدید | 1799 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منظورم بعد از شاغل شدن تون هست این دو اقا هیچکودوم مناسب نیستن خودتونم میدونیدمعشوقیت ینی کسی عاشقتو ...

جدا؟ اون اقا آدم خوبیه ؟ پاکه یا نه مثل پسرای امروزی اهل همه چی هست؟بله عزیزم متاسفانه میدونم به دردم نمیخوره ،یکیشون که ازدواج کرده و اون یکی هم که به ظاهر فکر میکردم از من خوشش میاد،یک دنیا ممنونم ازت کلی برات دعای خوب میکنم البته دعام گیرا نیست ولی این بار از ته دلم برات دعا میکنم

جذابیتی حس نمیکنید وقتی میرید جلوی اینه؟به پوست وموتون برسیدرنگ جدید ی ورزشش باشگاه حرفه نوشتن خاطرا ...

اسی جون مادرت به من دقیق بگو . شوهرم ازم طلاق میگره ؟با زن بعدیش خوشبخت میشه ؟تقاص طلماش به من این دنیا میده یا اون دنیا 

برای شفا من یه 🌹حمد🌹میخونید لطفا 🥺😭💔🙏                    حذف تاپیک
جذابیتی حس نمیکنید وقتی میرید جلوی اینه؟به پوست وموتون برسیدرنگ جدید ی ورزشش باشگاه حرفه نوشتن خاطرا ...

اخلاق من چی؟ خصوصیاتم؟

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

منظورم بعد از شاغل شدن تون هست این دو اقا هیچکودوم مناسب نیستن خودتونم میدونیدمعشوقیت ینی کسی عاشقتو ...

اینو یادم رفت بپرسم،منم عاشقش میشم؟ یا صرفا همین طوری باهاش ازدواج میکنم؟ پدرم مخالفت نمیکنه؟