2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12489 بازدید | 1792 پست
طلسمی نیس یا باطل شده درکل حس میکنم شما خودتون این مشکلی که میگیدو بزرگ کردید ی نفر در حقتون بدیی کر ...

عزیزم حستبه ارث زینب چیه بهش میدن ؟؟! اگه زینب ببخشه بتز اذیتش میکننن🥺🤲🏻🧡🧡🧡🧡

I love mam0
جنسیتشون آره تفاوت سنی پنج ساله ونیم تقریبا درست بود

دوتا پسر دارید جدا؟ خدا حفظشون کنه اولین سوال اطمینانی راجب جنسیت بچه بود که پرسیدن و درست:)
عزیزم راجب اون سرطان اول بهبودی حس کردم و بعد حسه مرگ اومد احتمال میدم که ی مدت اوکی بشن و بعدا متسفانه فوت شن حقیقتش حسمم درموردتون قوی بود خدایی نکرده خودتون یا خیلی نزدکیتونن؟ انشالله حسم به کل غلط بوده باشه 

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متولد اواخر اردیبهشت یا اواخر آبانپوست روشنی داریدمتاهلیدقد متوسطاگه 2 تا و بیشتر درستن هر سه باهاتو ...

خیلی دقیق گفتی💖💖💖فقط پوست روشن اشتباه بود

مثل یک قفل وفادار باش، می شکنه اما کلیدش رو عوض نمی کنه😊

عزیزم حستبه ارث زینب چیه بهش میدن ؟؟! اگه زینب ببخشه بتز اذیتش میکننن🥺🤲🏻🧡🧡🧡🧡

میدن / نباید ببخشه اینبار

فداتشم اره بهمنیم تا چند وعده دیگه پیام میده؟

اگه قبلا جواب دادم فقط اولی ملاکه
اگه نه 3 وعده نزدیک

عزیزم لطفا جواب من میدی...ایا برام موقعیت ازدواج پیش میاد و مشخصاتش امسال یا سالهای بعد...سپاس

سال ها بعد حدقل یک سال
شغل شرکتی
قد تقریبابلند و هیکلی چشم و ابروی تیره