2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 12446 بازدید | 1789 پست
ممنونم عزیزممم که وقت گذاشتی🤍کنکور امسال رشته دلخواهش رو قبول میشه؟!کاش سمت درسش نره اگر بره میره پ ...

.

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه از دیروز یا دیشب پرسیدید خصوصی بپرسید یا ریپلای کنید اگه نه لطفا صبر کنید میرسم

لطفا به منم جواب بده صلوات میفرستم واست.

پدرشوهرم خوب میشه؟

پیشرفت مالی داریم؟خونمونو عوض میکنیم؟

پس چرا فقط با من اینجورین؟ من ک کاری با هیچکس ندارم:(یه سوال دیگه ، به نظرت کنکور تو کدوم شهر قبول م ...

برا منو نگفتی 😁

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲  

عزیز دلم اگه20 تا 25 سالتونه رنگ پوستتون تقریبا سفیدهچشم ابرو قهوه ای تیره و مشکی داریدحسم درموردتو ...

وای عزیییزم کاملا درسسستههه و درست گفتی تقریبا سفید یعنی چی گلم؟ دقیقا ۲۴ سالمههه عزیزم ... بخونم برای اموزگاری یعنی قبول میشم ؟؟؟؟؟؟ یعنی مهر میرم سرکار چون از مهر معلم میشیم اگرر قبول بشم... من دلم کاری میخاد حقوقش ۱۵ تومن باشه ولی چون رشتم خوب نیس پارتی ندارم و....... سرکار نرفتم... و بنظر شما من چه وقتی ازدواج میکنم خیلی دوسدارم شوهرم پولدار باشه

دیب دیبِ🚶🏻‍♀👸🏻.
برا منو نگفتی 😁

عزیزم بهتره کنکور بدید نتیجه خوبه اما شهر رو برای چن تا کاربر دیگه توشیح دادم تراز شهر و رتبه وابسته به شما نیس فقط برا همین با حس ششم نمیشه بهش جواب داد (مگه اینکه بشینم تک تک هزار نفر ادمی که کنکور شرکت میکنن حس کنم که چطور میدن شهر شما دربیاد 😂🙏)که خب غیر ممکنه اصولا
چرا باشما اونجورین کلا ذات خوبی ندارن فقطم با شما نیس شاید ی چیزیو درموردتون هضم نمیکنن یا هرچی کلا حسه خوبی ندارم راجبشون شرکت خصوصی

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

وای عزیییزم کاملا درسسستههه و درست گفتی تقریبا سفید یعنی چی گلم؟ دقیقا ۲۴ سالمههه عزیزم ... بخونم بر ...

عزیزم ینی پوستتون سفیده ولی حالا به سرخی یا گندمی میزنه یا جوش لک چیزی دارید

وای عزیییزم کاملا درسسستههه و درست گفتی تقریبا سفید یعنی چی گلم؟ دقیقا ۲۴ سالمههه عزیزم ... بخونم بر ...

بله قبول میشید و بعدش براتون خواستگار خوب میاد حدودا 3 سال بعد از قبولیتون حرف ازدواج دارید
بخونید فقط

خواهرم کی ازدواج میکنه عزیزم 

مامان یه گل پسر خوشتیپ چهار ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه