2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 11577 بازدید | 1618 پست
سلام عزیزم بله تا اخر امسال (404) خبر بارداری میادخواهرتون با غریبه و طی دو سال اینده

عزیزدلم میشه رنگ لباس منم بگی؟ 

یا خصوصیات کسی که دوسش دارم‌رو؟ 

بنظرت امسال فرهنگیان قبول میشم یا پرستاري؟ 

@for_me    

یا مَن اَرجُوهُ لِکُلِ خَیر : ای آنکه امیدوارم به او، در هرخیری🦋🌘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم بله تا اخر امسال (404) خبر بارداری میادخواهرتون با غریبه و طی دو سال اینده

مرسی عزیزم انشالله همیشه به خوشی باشین 

راجب سلامتیم چیزی حس نمی‌کنین دوباره خوب میشم پاک میشم ؟

و اینکه شوهرم به کاری که تو فکرشه میرسه یا همین کار میمونع کدوم برامون بهتره 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰

ببخشید راجب جنسیت بچه ای که گفتین چی میشه ؟ببخشید اگه اذیت میشین براتون حمد میخونم 

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
سلام اگه احساسی هستیناگه حس میکنید که در زندگیتون عقب اید و به هدفاتون نرسیدیداگه چشم و ابرو مشکی و ...

واییی مرسی قشنگم 🥺

بله سبزه ام 

اهمال  کار و تنبلم هستم ولی خب امسال خیلی بهتر شدم ولی بازم اون نتیجه مورد نظرمو نمیگیرم تو ازمونام☹️

میتونی حدس بزنی مشکل از کجاست ک نتیجه خوب نمیشه🥺😂توروخدا اگ میدونی بگو بدجور تو گلم

ولی احساسی نیستم 😂 ینی خودم اینجوری فک نمیکنم همه میگن کلا شخصیت سرد و خشکی داری....

ینی میشه ک امسال پزشکی قبول بشم :) 

اینمم بگوووو تراز ازمون بعدیم چطور میشه 🥺

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
سلام اگه سوالتون کلی هست و درست متوجه شدمدست خودشون نیست و ذاتشونه

پس چرا فقط با من اینجورین؟ من ک کاری با هیچکس ندارم:(

یه سوال دیگه ، به نظرت کنکور تو کدوم شهر قبول میشم؟ 

و اولین شغلم یه کار دولتیه یا شرکت های خصوصی؟ 

آخرین سوال : به نظرتون حسابداری بخونم برام شغل بهتری پیدا میشه یا یه شغل مرتبط با کامپوتر ؟ 

در حال حاضر زندگیم آشفته اس و من مطمئنم که خدا بالاخره یه روز معجزه شو بهم نشون میده ، من تا اون روزی که معجزه رو ببینم منتظرم 🦋💕                                                        .گوهر خود را مزن بر سنگ هر ناقابلی ، صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی🐦❤️🥲