2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 9463 بازدید | 1423 پست
سلام عزیزم بله تا اتمام سال جاریخیر صرفا خودتون نگرانید و این حسو دارید

عزیزم جواب منو ندادی 

میشه بگی مشخصات M چیه ظاهری یا ماه تولد؟ درباره من حسش چیه یا چی فکر میکنه؟

درباره خودم درست گفته بودی 

من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم🌊
عزیزم میشه بگی من کی ازاین خونه ای توشم میرم بیرون؟

اگه سختتونه تو خونه موندن و خونه خودتون نیس یا با کسی شریکید یا اجاره اس به زودی خودتون اقدام میکنید و یه اتفاق حس میکنم که باعث این اقدامتون و بهونتون میشه تا سال اینده اینموقع رفتید

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم میشه بگی کی کاربابام درست میشه توروخدابگوبا درخواست انتقالیش موافقت میشه اگه موافقت نمیشه علتش ...

گلم جوابموندادی

#سلامتی ساقی و#پیک شرابم                           #سلامتی خودم و#شانس خرابم(: 

😂🥲از طرفی فکر نمی‌کنم بهم فکر کنهاونم فقط به خاطر سنمچون سنمون بهم نمیخورهاگرنه هیچ مشکلی نداریماز ...

به افق های بالاتر نگاه کن🤣😎😎😎

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

عزیزم جواب منو ندادی میشه بگی مشخصات M چیه ظاهری یا ماه تولد؟ درباره من حسش چیه یا چی فکر میکنه؟دربا ...

عزیزم ماه تولدشون نزدیک به ماه شماست یا متولد تابستونن
ظاره نسبتا لاغز و قد بلند کمی سرد شده ان اخیرا اما بهتون فک میکنن

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

سلام 

میشه برای منم‌بگی 

حامله میشم مشکلم رفع میشه کی میشم 

ممنون

دنبال يه دليل براي پرواز بگرد حتي وقتي هزار تا دليل براي سقوط داري!🤍🪽️        مولانا خیلی قشنگ گفته اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر شاید نور خودت باشی✨📎️.            ..........من هیچوقت دخترِ لوس بابام نبودم :) هیچوقت قبل خواب منتظر بوس مامانم نبودم :)همیشه خودم بودم و خودم...هروقت ک درد داشتم، تنهایی گشتم دنبال درمانش :)هربار ک زخمی شدم، تنهایی بستمش، حتی اگه دوایی براش پیدا نمیکردم، بازم تنهایی منتظر می موندم تا زمان بگذره و خودش ترمیم بشه :)ولی از همه تر اینه، آدم قوی تری نسبت به بقیه شدم 👌🌠