2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8406 بازدید | 1317 پست
ممکنه تا اخر امسال پیش نیاد دور حس میکنم در کل احتمالا سال اینده اشنا میشید و اینکه خیر شهر جدا از ش ...

ولی من شهر دیگه نمیرم 

کلا قصدشو ندارم

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستید🥺❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممکنه تا اخر امسال پیش نیاد دور حس میکنم در کل احتمالا سال اینده اشنا میشید و اینکه خیر شهر جدا از ش ...

سلام عزیزم

من دیروز ازت سواا ل پرسیدم وویژگی هارو درست جواب دادی

میخواستم بدونم حسی که اقای میم داره به من چی هست؟؟

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

ازدواج دارین دوستتون داره و حستون متقابله

مررسی عزیزم خوشحالم کردی

برات صلوات فرستادم💞

💕خداجونم بغلم کن به آغوشت محتاجم💕     تایپ  و تحقیق؛ دانلود مقاله و پاورپوینت با کمترین قیمت انجام میدم
حس میکنم قبلا ی بار جوابتونو دادم اگه ندادمپوست گندم یا سبزه چشم ابرو مشکی مو قهوه ای یا مشکیی اضافه ...

درسته 

حس کراشم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ 

اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟ چی راجبش حس میکنی ؟

به ازدواج ختم میشه؟؟ اگه پیام بدم

حس میکنم اگه یکم تغییر کنید و نشون بدید که تغییر کردید و مطمعنش کنید ی طوری که حسن امنی بهش دست بده جلو میاد اما باید یکم از رابطه بگذره حدقل 1 سال و بیشتر

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

درسته حس کراشم بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ اگه نه با کی ازدواج میکنم ؟ چی راجبش حس میکنی ؟

کراستون خیر اهل ازدواج نیستن اگه ام باشن خیلی باید باهاش پیش برید فعلا حدقل
راجب ازدواجتون حس میکنم 3 وعده دور داره و اگر به خودتون و بقیه میدون بدید با شخصی که عاشقتون میشه و خودش پا پیش میزاره ازدواج کنید خیلی هم فک نمیکنم باهاش دوست بمونید همون نامزدی و...

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)