2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8385 بازدید | 1315 پست

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
عزیزانی که با اعتقاد و باورتون اومدید داخل تاپیکم

هرموقع که حس کنم نمیتونم فرصت میدم و دوباره میام و اگه بعدش بازم درست نباشه نمیشه ادامه داد اینو میگم که بدونید نمیخوام جوابای اشتباهی و شانسی و بیخود بهتون بدم
خیلیاتون داخل خصوصی خیلیاتونم اینجا جوابای اطمینانی پرسیدید و درست دراومد
اما از صب دارم جواب میدم و حقیقتا خستم و الان دوبار پشت هم اشتباه جواب دادم و اگه از اینجا به بعد جوابم بدم احتمال درست بودنشون کمتر میشه
ممنونم که درکم میکنید اگه سوال واجبی پرسیدید و جا افتاده و نمیتونید صبر کنید( واقعا نمیتونید) خصوصی بدید اونجا جواب میدم زودتر
منم انسانم و میدونم که خیلیاتون بیش از اندازه با درک هستین :)

پ ن :
برا منم دعا کنید کمی از مشکلات شما ندارمو زندگیم به مو بستس اینروزا:)

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بلاتکلیفه و مثله شما دوستتون نداره

لطفا به منم بگو. من کی ازدولج میکنم؟ شغلش چیه؟ هرچی از خصوصیات ظاهری و اخلاقیش مثبت یا متفی فرقی نداره؛ به ذهنت میرسه بگو

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)
حرفش پیش میاد و اگه شما موافقت کنید باهاش بعد از یکسال نامزدی بله

سلام 

میتونی بگی تو تولدش ممکنه ازش پالسی بگیرم؟یا مثل همیشه هست؟

من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین