2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 8307 بازدید | 1311 پست
راحت میشه

۳ دفعه پرسیدم جواب ندادی امروز میرم پیش وکیلم هم من هم همسرم چند روز قبل همسرم رفته پیش وکیلم و ابراز پشیمانی کرده ولی نخ زنگی نه چیزی آیا همسرم ازم میخواد برگردم سر زندگیم یا راضی میشه به طلاق توافقی تو رو خدا جوابمو بده ممنون

صبر اوج احترام به حکمت خداست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۳ دفعه پرسیدم جواب ندادی امروز میرم پیش وکیلم هم من هم همسرم چند روز قبل همسرم رفته پیش وکیلم و ابرا ...

طلاق توافقی

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

شما درست میفرمایید اما اگه کسی به این نتیجه برسه انقدر کار سختی نیست که از تاپیکم بره عزیزم نظرتون م ...

عزیزم دلم تحمل نظر مخالف رو داشته باش من فقط یدونه پست گذاشتم و اگه الان تو این تاپیک هستم ب این خاطره ک ریپلای میزنید.

ولی اگه انقدر آزاردهنده هس حرفام براتون چشم من با کمال میل تاپیک رو ترک میکنم دوست عزیز🍄☺️

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡
ممنون عزیزم یه سوال دیگه خونه ای که داریم ؟ نصف به نام منه نصف همسرم نصف خونه رو همسرم به ما میفروش ...

به شما میفروشه عزیزم

عزیزم دلم تحمل نظر مخالف رو داشته باش من فقط یدونه پست گذاشتم و اگه الان تو این تاپیک هستم ب این خاط ...

هیچ کس برای من آزاردهنده نیس اینجا عزیزم دور از جونتون اشتباه متوجه شدید ممنونم که پست گذاشتید توی تاپیکم 🙏