2777
2789
عنوان

حس شیشم ام سوال دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 4943 بازدید | 980 پست
اره عزیزم خیلی پی درمان رفتم اره دقیقا میگن کسی تورو نمیخواد

عزیزم من خیلی معذرت میخوام اما
همشون بدون استثنا به طور خیلی واقعی.... میخورن اگه اینو میگن
بشین حساب کتاب کن
ببین اونا ارزش اینکه زندگیتو زدی کنار و وایسادی دارن؟
دارن زندگیشونو میکنن اصن حواسشونم به تو نیس هیچکس حتی به اینکه چه حالی داری فکرشم نمیرسه تو بخاطر کیا زندگیتو متوقف کردی؟
میدونی که میتونست خیلی متفاوت باشه؟
میتونست وعضت جوره دیگه ای باشه و تو اجازه دادی از بین بره
پاشو جم کن هرچی میتونی جم کن و بقیشم خودت بساز ی زندگی که ماله خودته و خاصه خودت درس کن واسه خودت!

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممنون عزیزم بهش گفتن باید سرکولاژ شکمی بشی بنظرت بدون سرکولاژ بچش میمونه؟

فک میکنم میمونه کلا بچه پسر میبینم براشون انگار که دارن و ینی به دنیا میاد

عزیزم من خیلی معذرت میخوام اماهمشون بدون استثنا به طور خیلی واقعی.... میخورن اگه اینو میگن بشین حساب ...

دقیقا  مرسی  عزیزم  از  وقتی  که  گذاشتی❤️‍🩹🥀 ولی  راجب  وعده  آشنایی  و اینا  یه  ذره  به  نظرم  دور بودا😆😆

فقط 8 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
دقیقا مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی❤️‍🩹🥀 ولی راجب وعده آشنایی و اینا یه ذره به نظرم ...

عجله نکن خیلی عجله داری😂
35 سالگی بهترین موقعه واسه ازدواج واسه خودت وخ بزار تا اونموقع

تهش این همه دعوا و درگیری چی میشه اونا برنده میشن یا من

به نظرت امیر چجور پسریع باهاش خوشبخت میشم

کی عروسی میکنم 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

منم حس شیشمم بیشتر وقتا کار می‌کنه یه چیزهایی که حس میکنم و توی دلم بیوفته دقیقا همونطوری میشه ولی چیکار کنم که قوی بشه 

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎

فقط بهم بگو به نظرت تهش چی میشه سزای بدی هایی که دارن در حقم میکنند رو میبینن یا نه 

با اونا زندگی میکنم یا خونه ی جدا میگیرم

باهاشون میرم با همینجا زندگی میکنم 

کی ازدواج میکنم

مشخصاتش رو بگو خصوصا رنگ چشم

اون هنوز به یادمه؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری خودت یه صلوات بفرست♡⁠ یه‌مادربزرگ مهربون داشتم که دیگه ندارمش🖤 میشه دعا کنین خوابشو ببینم لطفاً

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟ راجب ازدواجم بگید بنظرتون کِی هستش و چجور شخصی الان ۲۴ سالمه 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

اگر. میشه حستونو راجع ب آینده ی شغلیم. بگید ممنون. میشم ایا امسال یا سال بعدی شاغل میشم؟ راجب ازدواج ...

عزیزم سال اینده اینموقع رو براتون شغل حس میکنم ازدواجتون دیر تره و موفق
عاشق میشید

فقط بهم بگو به نظرت تهش چی میشه سزای بدی هایی که دارن در حقم میکنند رو میبینن یا نه با اونا زندگی می ...

ازشون دورمیشی و میتونی برای خودت یه زندگی مستقل و بدون اونا بسازی دور شو و تلاش کن برا خودت چون چیز خوبی حس نمیکنم راجب این قضیه خیلی سختته و زودتر خودتو نجات بده ازشون جدا میشی هرچه زودترم براش دس به کار بشی بهتره اما با اقتدار و تو قدرت جدا شو

اسی جون برا منم میشه بگیاون رشته که میخوام قبول میشم؟؟چند سال دیگ ازدواج میکنم؟

سلام اگه هرکودوم از این احساساتم راجبت درسته حسم درسته برات
1: ظاهری چشم و ابرومشکی و موی مشکی یا تیره
2: بین 18 تا 22سالتونه
3: متولد تابستون یا بهارید

لگه هیچکودوم درست نبود حسم ازتون درست نیست و ببخشید 🙂🙏
یه رشته دیگه قبول میشی
با عشق ازدواج میکنی و اول دوست میشین غریبس درکل
3 تا 6 وعده دور دیگه برات حرف ازدواج پیش میاد